Какви жени са харесвали мъжете преди 50 години


Какви жени са харесвали мъжете преди 50 години
Снимка: iStock/Guliver

Преди години жените са били много по-различни и се е ценяла естествената красота. Истината е, че днес те желаят да изглеждат по начин, който смятат, че би задоволил окото на мъжката аудитория. Ето какво са харесвали обаче господата в дамите преди 50 години:

Крехки жени

За разлика от последно време, преди няколко десетилетия са били на мода крехките и фини дами. Днес е точно обратното - мъжете си падат повече по момичета с по-пищни тела. 

Жени с малки гърди 

В днешно време е модерно гърдите на една жена да са неестествено големи, което в повечето случаи се постига чрез пластична хирургия. Преди 50 години мъжете обаче са харесвали дами с малки и стегнати гърди.

Плоски дупета 

Преди мъжете не са харесвали абсолютно никакви извивки по телата на жените. Затова всяка втора се чудела как да отслабне, за да се впише и да бъде привлекателна в очите на срещуположния пол.

Унисекс мода

Преди 50 години е било модерно мъжете и жените да носят дрехи, подходящи и за двата пола. Дамите не са се обличали разголено и провокативно, за да привлекат вниманието. Дори точно обратното - залагали са на семпли и елегантни дрехи.

Без сутиени 

Сега да носиш сутиен е демонстрация на женственост за повечето жени, докато преди няколко десетилетия не е било така. Много голяма част от жените отказвали да носят сутиени като протест срещу половите различия. Искали да са равни с мъжете.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама