Какво виждат мъжете, когато гледат женски гърди


Какво виждат мъжете, когато гледат женски гърди
Снимка: iStock/Guliver

Женските гърди са източник на бебешка храна и случайно благоговение, но отношенията на мъжете с тях са по-сложни, отколкото да държат очите си "нагоре". Всъщност как възприемат женските гърди може да покаже много за здравословното и финансово състояние на един мъж.

Размерът има значение, но не толкова, колкото мислите

Слухът, че мъжете са склонни да предпочитат средни до големи гърди е верен - но по-малко сексуално ограничаваните мъже изглежда се интересуват далеч по-малко от размера. Изследване показва, че средно големите гърди са всъщност най-популярни сред мъжете (и жените). Така че за гърдите - по-големи не винаги е по-добре.

Гледането на гърдите може да помогне да живеят по-дълго

Има някои доказателства, че гледането на женски гърди може да увеличи дълголетието на човека. Изследване през 2012 г. установява, че позитивното мислене има положителен ефект върху дългосрочния избор на здравето, особено когато става дума за приемане на лекарства за кръвно налягане. Въпреки че не всички експерти са убедени, много хора са стигнали до заключението, че гледането на гърди е един такъв начин да се постигне позитивно умствено отношение. Друго германско проучване показва, че гледането на женски прелести в продължение на 10 минути на ден е било добро за сърдечно-съдовото здраве на човека. Всички тези предимства, разбира се, съществуват само ако е позволено да се прави. В противен случай, зяпването може значително да съкрати живота ви.

Бащинството променя начина, по който гледат на гърдите

Ако предпочитат по-големи гърди, това може да показва много неща, но може и просто да означава, че е готов да бъде баща. Проучване е установило, че мъжете, които не са имали деца, но ги искали, обикновено са били с жени с големи гърди, а тези, които нямали семейни стремежи, се задоволявали с по-малки. В този случай бащите, които харесват големи гърди, могат да въздъхнат с облекчение. Просто искат най-доброто за децата си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама