Кога мъжете си мечтаят да бъдат жени


Кога мъжете си мечтаят да бъдат жени
Снимка: iStock/Guliver

Случвало ли ви се е да искате да бъдете мъж заради неща, които просто за една жена са неизбежни и неприятни. Например всеки месец по време на цикъл, моментите, в които просто не можете да решите какво да облечете... Всъщност, замисляла ли си сте колко често мъжете искат да бъдат жени? Ето и кога те биха щастливи да са на наше място:

Модата

Каквото и да си говорим, модата е на наша страна. Ние можем да носим рокли, поли, дънки, панталони и т.н. Мъжете могат да си позволят само панталони. Замислете се колко ограничени са те в тази сфера. Ние можем да си позволим различни модели и видове дрехи абсолютно всеки ден, а те нямат тази възможност. Разбира се, това е в пъти по-лесно, но понякога би било хубаво да могат да разнообразят облеклото си.

Цветовете

Да, всеки човек може да се облече в какъвто цвят иска. Винаги обаче има предразсъдъци, ако мъжът избере по-различен, така да го кажем "женски цвят". Те са ограничени и в тази сфера.

Показване на любов

Замисляли ли сте се колко често целувате и прегръщате приятелките си? Понякога се държим с тях все едно са половинките ни, нали така? Мъжете обаче не могат да си го позволят, защото няма да бъде разбрано правилно. Те няма как да прегърнат или целунат най-добрия си приятел, а ако го направят, ще попаднат в неловка ситуация. Те могат да си позволят подобни признаци на нежност само в много специални моменти.

Длъжни са да бъдат силни

За една жена е напълно нормално и приемливо да бъде ранима и крехка, да не може да преодолее с лекота всяка една трудна ситуация. Точно заради това до нея има мъж, който обаче винаги е силен и не се поддава. Това обаче не е чак толкова лесно за самите мъже, защото те също имат чувства, раними са и изпитват болка. За тях не е лесно винаги да са корави и да не показват емоциите си, помагайки на половинката си.

Трябва да печелят повече от жената до себе си

Това обикновено е неписано правило, което обаче важи в повечето семейства. Според много жени е редно мъжът да изкарва повече от жената. Той трябва да е глава на семейството и да взима най-важните решения, съответно най-голямата тежест пада върху него. Това, колкото и да е достойно, често е много трудна задача за един мъж.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама