Когато любовта се превърне в гняв

  • Когато любовта се превърне в гняв
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 01.04.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Бясна съм. Това не означава, че те мразя или че съм престанала да те обичам. Означава, че избрах лесния път, както ти го правиш постоянно.

Избирам гнева си, защото е много по-лесно от това да се убеждавам постоянно, че ме обичаш. По-лесно е да си припомням, че заслужавам нещо по-добро от теб, но просто за момента това ми е достатъчно. По-лесно е, отколкото да се връщам постоянно в миналото, търсейки "игла в купа сено". По-лесно е да съм ти бясна, защото за един миг сърцето ми забравя колко много те обичам.

Ядосана съм, че всеки път, когато ми отделиш време, се чувствам като най-щастливото момиче. Ядосана съм, че ме накара да се чувствам обичана толкова дълго време. Ядосана съм на всички романтични и сладки съобщения, които ми оставяше, докато бях на работа. Ядосана съм, че толкова удобно спя до теб, че всичко друго ми изглежда празно и самотно. Ядосана съм, че ме остави. А още по-бясна съм, че се върнах. Мразя, когато ме раняваш с думите си и след това ми казваш, че ме обичаш. Ядосана съм, че ме отблъскваш и привличаш едновременно.

Ядосана съм, защото не те разбирам. Ядосана съм, защото не мога да съм ти ядосана твърде дълго, поне не толкова колкото заслужаваш. Ядосана, че любовта с теб е като преминаване през Ада, но не мога да спра да те обичам. Ядосана съм, защото е по-лесно от всичко друго.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.