Когато сексът е кофти, се хващаме за любовта


Когато сексът е кофти, се хващаме за любовта
Снимка: iStock/Guliver

Когато чуете две жени да хихикат, то те най-вероятно обсъждат… да, точно така, обсъждат размера ви. Не бихте искали да знаете, сигурна съм. Все не ни е достатъчно! Но не размера ви, честно.

Все още пазя най-мили спомени от притежателя на най-скромната придобивка, който обаче имаше такъв талант, че това нямаше никакво, ама никакво значение. Дори името му помня и лицето.

И всички след него, макар и по-надарени, не можаха до покорят върха, достигнат от мен, благодарение на него на тази мъничка подробност.

Защото върховете при нас са повече, от колкото си мислите. А вие, без да подозирате, може да паднете много, много ниско, когато ви е страх!

Когато ви е страх да предложите: мъжкото си рамо - да поплачем, двете си ръце в прегръдка - за да се почувстваме защитени, мускулите ви – да преместите онзи шкаф в кухнята, отговорността ви, онази мъжката…

Тогава падаме ниско… на нивото ви. И обсъждаме най-незначителното. Защото ако не е придружено с горните достойнства и 30 см няма да помогнат.

И защото, когато нещата са на елементарното ниво не остава друго за обсъждане … понеже знаем, че там сте най-уязвими. А ние сме най-уязвими в сърцето.

И още - знаете ли, ние нямаме представа колко са 16 см, 25 см или 9 см… Наистина (не ми казвайте, че има жени, които вадят метъра…)

Имаме представа обаче как се размекваме под погледа ви, как се топим в ръцете ви. Как, каквито и да сте, искаме да ви притиснем към себе си така че да се слеем… и вие да почувствате отдаването ни… ето тогава ставате истински ГОЛЕМИ и неподвластни на мерни единици…

Затова – не ни излизайте с номера за размера... дори и да го притежавате. Истината, рано или късно, лъсва…

Жените сме такива, колкото и добър да е сексът, после остава празнина, ако не е пълна душата.

Защото сексът е добър, не заради сантиметрите, оргазмите, техниката или цялото ви старание …

Това е, просто е - ние винаги очакваме повече, но не от него, а от вас самите.

Източник: milasum.blogspot.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама