Къде се прави повече секс - на летището или в самолета

  • Къде се прави повече секс - на летището или в самолета
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 23.10.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Пътуващите предпочитат да правят повече секс на летищата, отколкото в самолетите, показват данните от американска анкета.

Американски портал за продажба на билети е изследвал с какво се занимават американците, докато чакат своя полет на летищата. Експертите са достигнали до неочакван извод: хората правят секс, при това повече на летищата, отколкото в самолетите, съобщава Travel and Leisure.

10% от запитаните 5000 души признават, че са се отдавали на любовни ласки в самолета. А 8% са уточнили, че са членове на неформалния клуб на любителите на самолетния секс "mile-high-club". За негов основател се смята Лорънс Спери, пилот и инженер, изобретател на автопилота. През ноември 1916 г. той е правил любов на борда на самолета си, който летял над град Вавилон в американския щат Ню Джърси. Така той се опитал да привлече вниманието към своето ново изобретение.

Впрочем, сексът на летището е много по-интересен за анкетираните, отколкото правенето на любов на борда. 87% разказват, че често са се усамотявали със своята половинка в тоалетните на аерогарите. 17% признават, че са били хванати, докато са го правили.

Източник: БГНЕС

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.