Любовта е любов, сексът лекува


Любовта е любов, сексът лекува
Снимка: iStock/Guliver

- Да ти кажа, тотално съм ги низвергнала мъжете…

- Мда, но нямаш пъпки по лицето…

Какво се казва – любовта е любов, сексът лекува.

Въпреки цялата свобода, която имаш, когато си сингъл, като стане време за лягане става ясно, че сексът си е секс, през зимата е студено, трябва да ходиш на фитнес, за да поддържаш форма, а еротичното бельо те гледа тъжно и направо го чуваш как цъка с презрамки.

Положението рязко се влошава при минус 20, особено ако имаш голямо легло с история. А като се запролети, оставяш вратата на балкона при първите +10 навън, отворена с надеждата да се промъкне някой (нищо, че живееш на петия етаж).

Като се свършат хубавите страни – да наваксаш с непрочетените книги, неизгледаните филми и досадиш на всички приятелки, които си пренебрегнала, докато си била в морето от любов положението става бедствено.

Струва ти се, че целият свят е по двойки. Забравяш кога за последно си правила секс. Питаш се дали ти личи. Естествено, че ти личи. Започваш да се чудиш как да не ти личи… Накрая просто си признаваш… Усмихваш се на непознати мъже в метрото, гледаш им пръстите за халка, а ако няма за дължината им, поглеждаш с други очи колегата с шкембенцето и си казваш: Какво пък, под голям камък… абе жалка история.

Хвърляш се в някакви приключения и Съдбата почва да си играе шегичи. Например, отиваш на среща за секс, от който нищо не помниш, щото си решила да се влюбиш. Или отиваш да се влюбиш, пък другата страна си иска секса, а ти гледаш тъпо и си склонна да се прибереш сама и пеша 5 км. Месеците се изнизват. Осъзнаваш, че формата, която ти е давал сексът – сутрин, обед, вечер, ще трябва да я наваксаш с много глад и тичане, а ти все гледаш да сложиш храна в устата си, поради липса на друго.

Седиш по нощите, пиеш бира, пишеш глупости, чатиш с непознати хора. Мислиш си, че искаш секс и ти става ясно, че всичко е една голяма каша. Че не искаш секс, а любов. Е, може би любов с малко повече секс. А защо не и двете… Бирата свършва, краката са ти подути… Котката отново се опитва да се настани в скута ми. Не се отказва, колкото и пъти да я гоня. Не се отказва…

Източник: milasum.blogspot.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама