Мъж като него няма нужда от женa като теб


Мъж като него няма нужда от женa като теб
Снимка: iStock/Guliver

Знаеш ли, искам да ти кажа нещо - мъже като него нямат нужда от жени като теб. Не губи времето му, твоето също. Не го обърквай - ти не знаеш какво искаш. Желаеш го, защото е прекалено голяма лъжица за твоята уста. Защото е висока топка и достигането ѝ ще гъделичка егото ти.

Искаш го, защото е различен. Защото е самостоятелен. Защото умее да се наслаждава на момента и на себе си. Грижовен е. Той знае цената на времето си, знае какво да прави с него. Той е целенасочен и умее да изкарва парите си сам. А ти? Умееш ли всичко това? Какво би му дала освен лошите си настроения, вечната драма, вкопчването си.

Той е от онези мъже, които никога няма да успееш да провокираш да се чувстват длъжни. За него няма значение колко секси си, колко добре ти седи червено, какво е бельото ти и онзи лукав поглед. Тези мъже не се вълнуват от порцеланови момичета и порцеланови връзки. Връзки без дълбочина, останали там някъде на плиткото.

Малка си за него. Не в годините, а в душата си. Отдръпни се, пусни го. Не губи времето му. Не го въвличай в примката си. Не го подлъгвай. Ще те усети още в самото начало и изгорената ще бъдеш ти.

Тези мъже умеят да бъдат сами. За тях е важно качеството, не количеството. Знай цената си и пазара си. И ако той разбие сърцето ти и си тръгне, защото е достатъчно зрял, за да не се поддаде на прищевките и манипулациите ти - не го категоризирай и не казвай "и ти си като всички". Кой те кара да опитваш всички и дали всички всъщност не си ти?

Автор: Силвия Крумова, SilviAmica

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама