Мъжете НЕ искат това, което ти си мислиш


Мъжете НЕ искат това, което ти си мислиш
Снимка: iStock/Guliver

Спомняш ли си забавния филм с Мел Гибсън "Какво искат жените"? За един мъж е трудно да разбере това, може би защото и самите жени не знаят?!?

Мислиш си, че си съвсем наясно какво искат мъжете в едни отношения. И знаеш ли какво – права си! Това, което си убедена, че мъжете търсят в теб – точно това и ще намериш. И няма да ти хареса.

Спомняш ли си за ограничаващите убеждения? Ето малко от тях: мъжете търсят само секс; жена, която е послушна, грижлива, нищо не иска от тях, а дава всичко от себе си, помага и поема от техните задължения, лесно оправдава неуважителното им отношение и винаги приема за чиста монета перфектното им измъкване от отговорност с „имам работа”.

Ако вярваш в това, познай какво се случва – излъчваш вибрация, която привлича към теб интереса на точно такива мъже!!!

Не само излъчването ти е такова, а дори облеклото и поведението ти съответстват на това убеждение, защото несъзнателно се стремиш да отговориш на такива изисквания. И няма нищо чудно, че само такива мъже ти обръщат внимание. А ти наивно си мислиш, че в един момент те ще се променят и ще се превърнат в желаните принцове на бял кон, защото ти отговаряш на всичките им изисквания. Само че това не става.

А когато ти писне и започнеш да проявяваш претенции за сериозни отношения, уважение, любов и поемане на отговорност, мъжете дори не разбират какво ти става, що за искания имаш, та нали си дала да се разбере, че не ти трябва нищо, че си съгласна с неговото поведение. И ако продължиш да настояваш за нещо повече, той просто се измъква от ситуацията и отива при следващата, която му показва, че нищо не иска, че нищо не заслужава…

Какъв е изводът от всичко това – ТИ ИМАШ ОПРЕДЕЛЯЩАТА РОЛЯ какъв мъж ще се появи в живота ти!

Той ще отговаря на твоята вибрация, която пък зависи от енергията и от убежденията ти. Ако изчистиш всички неподходящи убеждения, които описват мъжа, който не желаеш, ако се изпълниш с любов към себе си и с убеждението, че заслужаваш всичко, което искаш - ще привлечеш в живота си мъж, който отговаря точно на тези вибрации.

Има всякакви мъже. Кой ще дойде в живота ти зависи от теб. Затова определи ясно критериите си и ги запиши. Какъв мъж искаш? Какви отношения? Не се старай да отговаряш на това, което си мислиш, че искат мъжете, а определи ти какво искаш! Изхождай от себе си и тогава ще бъде възможно да срещнеш някой, който търси точно такава жена, каквато си ти. За да намериш най-доброто за себе си трябва да бъдеш автентична. Не се притеснявай, че някой може да не те хареса. За какво ти е човек, който не те приема и не е подходящ за теб?

Когато вече имаш портрета на мъжа, който искаш в живота си, помисли каква жена би искал този мъж. Притежаваш ли вече нужните качества, визия, поведение, и най-вече излъчване? Ако още не – тогава действай, набави си всичко, което ти е необходимо.

Не се оплаквай, не се отчайвай, не се отказвай. Това е живота – един процес на постоянна промяна и усъвършенстване! А двигателят, който ни движи напред са нашите желания. Няма крайна спирка. Само движение. И това е прекрасно!

Източник: energy-art.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама