Мъжете се дразнят на точно такива жени


Мъжете се дразнят на точно такива жени
Снимка: iStock/Guliver

Случвало ли ви се е да се чудите защо не ви върви с мъжете въпреки красотата и интелигентността ви. Дори понякога те бягат от вас, вместо да се интересуват. Това е доста често срещано явление при определен тип жени, които отблъскват господата с държанието си. Ето как го правят:

Искат да са прекалено независими

Господата определено не харесват жени, които искат да могат всичко и се опитват да контролират всяка ситуация. За един мъж е много важно да се чувства нужен, да знае, че жената може да разчита на него. Няма нищо лошо в това да сте независима, но определено трябва да намерите златната среда, така че човекът до вас да не се чувства безполезен.

Работохолички са

Това, че харесвате работата си и тя е най-важното нещо за вас в момента, не означава, че постоянно трябва да говорите за нея. Това често отблъсква мъжете. Може да доведе и до чувство на конкуренция, което да се превърне в състезание помежду ви вместо в романтична връзка.

Прекалено негативни са

Никой мъж не харесва жени, които постоянно се оплакват и никога не са доволни от живота си. Все пак всеки търси човек, с когото да се отпусне и да се чувства добре. Ленивите и постоянно хленчещи жени определено не са вариант в този случай. Затова се опитайте да сте максимално позитивна и весела, мъжете харесват усмихнати жени. Може би ще е добре да поговорите за проблемите си, но в по-напреднал етап.

Прекалено много говори за бившите си

Жените обикновено са любопитни и искат да знаят абсолютно всичко за един мъж. Въпросите за бившата му обаче могат да го накарат да се чувства много некомфортно, което няма да му се хареса. Също така избягвайте да обсъждате бившите си гаджета и да го сравнявате с тях. Фокусирайте се върху вас двамата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама