Мъжките страхове в една връзка


Мъжките страхове в една връзка
Снимка: iStock/Guliver

Както жените, така и мъжете имат различни притеснения в любовен план. Обикновено представителите на силния пол се опитват да докажат всячески колко са силни и предпочитат да не показват слабостите си. Ние обаче знаен много добре, че те също са раними и чувствителни точно колкото нас.

Всяка връзка има своите силни и слаби мигове. От какво се страхуват мъжете в отношенията си с жените? Ето някои от големите им слабости:

1. Страх от самото обвързване

Не всеки мъж е готов да даде сърцето си на някоя жена. Оказва се по-лесно и безопасно за повечето мъже да се впускат в различни връзки, които не изискват дълбока емоционална отдаденост. Предпочитат да пазят емоциите си и да не задълбават в отношенията си, защото иначе биха се чувствали застрашени.

2. Дали общото съжителство ще се окаже толкова хубаво, както си го представят

Обикновено мъжете отбягват да направят големите крачки във връзките си. Това няма нищо общо с любовта, която изпитват към жената до себе си. По-скоро е свързано с техни вътрешни усещания и страхове. Когато настъпи важният момент, те започват да се чудят дали ще се справят добре със своята роля на господар на дома и дали ще се запази страстта между тях и половинката им след нанасянето в общ дом.

3. Да не се появи някой по-добър

Всъщност това е общовалидно както за жените, така и за мъжете. Любовта и привързаността пораждат страх да не загубим любимия си човек и да не бъдем заменени от друг по-добър, по-красив или по-умен. Всяка връзка минава през този етап на терзания и от двамата партньори. Ако мъжът до вас не дава подобни признаци, не се заблуждавайте, тъй като просто успява да се прикрива добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама