Надявам се, че...


Надявам се, че...
Снимка: iStock/Guliver

Надявам се, че някой ден ще намерите човек, когото, когато видите, веднага ще получавате пеперуди в стомаха. И първият път, когато се докоснете, ще усетите сякаш електричество преминава през цялото ви тяло. 

Надявам се, че, когато сте с него, никога няма да искате той да си тръгне. 

Надявам се, че вие сте първото и последното нещо, за което той мисли всеки ден. 

Надявам се, че го давате спокойно, когато сте пред хора, но не може да държите ръцете си един от друг, когато сте насаме. 

Надявам се, че когато му дадете сърцето, той няма да го счупи. Надявам се, че нещата, които ви казва, не са просто неща, които искате да чуете, а такива, които наистина иска да ви каже. 

Надявам се, че пасвате в ръцете му по-добре, отколкото последното парче в пъзел и винаги се чувствате сигурно, когато той ви държи.

Надявам се, че когато спорите, го правите силно, но когато обичате, обичате още по-силно.

Надявам се, че когато го намерите, не може да си представите живота си без него. Надявам се, че той взима дъха ви. Надявам се, че заедно създавате щастие.

Надявам се, че с него не се страхувате от бъдещето, а се вълнувате за него. 

Надявам се, че всеки ден той ви казва колко много ви обча. 

Надявам се, че когато го намерите, ще осъзнаете, преди да е станало прекалено късно. Надявам се, че вие го приемате, обичате и никога не му позволявате да си тръгне, защото той е човекът, който идеално ви допълва и прави живота ви по-прекрасен и вдъхновяващ.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама