Не си влюбен в мен?Кажи ми го!


Не си влюбен в мен?Кажи ми го!
Снимка: iStock/Guliver

Ходенето по срещи не бива да бъде трудно, но по някаква причина съвременните мъже са загубили своята честност и мъжественост. Те са склонни да останат във връзка, която не ги удовлетворява, само за да избегнат конфронтанции, скандали и неприятни емоции. И в един прекрасен момент се оказва, че с половинката ти седите един срещу друг в неловка тишина, а ти даже не знаеш какво не е наред. Затова, скъпи мъже, ето няколко напълно основателни причини да ни кажете, когато нещата не вървят или вече не изпитвате чувства към нас...

1. Ние не се нуждаем от драма

Повярвайте, никое момиче не се нуждае да се чувства като героиня в любовна драма. Определено не е готино да усещаш, че нещо в отношенията не е наред, но когато зададеш конректния въпрос, да получиш сух отговор от типа на „Всичко е супер, просто съм изморен“.

2. Заслужаваме да знаем истината

Бъдете честни и кажете, че вече не изпитвате чувства. Ние ще оценим вашата искреност, дори да не ви изглежда така в момента. Всъщност, всичко е по-добър вариант от това да ни оставите в неведение, без каквото и да е обяснение.

3. Не сме идиоти

Логично е, че ние нито сме малоумни, нито слепи и определено виждаме в каква посока се движат нещата. Кому е нужно да се удължава тази агония?

4. Дайте ни възможност да сложим края

Вече сме стигнали до такъв етап в отношенията, че раздялата рано или късно ще се случи. Ако на вас не ви стига смелост да сложите точката, то оставете на нас „черната работа“ и не отбягвайте темата, когато я подхванем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама