Някой ден ще срещнете някого и всичко ще придобие смисъл


Някой ден ще срещнете някого и всичко ще придобие смисъл
Снимка: iStock/Guliver

Един ден ще спрете да се чудите.

Няма да се питате дали трябва да му се обадите или дали той ще хареса новата блуза, която сте му купили. Няма да се чудите дали не прекалявате или да се колебаете дали да му пишете първа. Ще спрете да се двоумите за всяко ваше действие, което е свързано с него.

Вместо това, просто ще бъдете. Тъй като този мъж ще ви обича заради това, което сте.

Някой ден ще срещнете мъж, който ви ще разбира. Той ще обича начина, по който прехапвате устните си, когато мислите или как винаги мажете филията си с дебел слой течен шоколад. Когато го помолите да остави някоя лампа светната през нощта, ще мисли, че е сладко, а не дразнещо. Когато крадете завивката в леглото, той просто ще ви целуне по челото и ще я открадне обратно.

Всичко, което правите, той ще го намира за мило - независимо колко глупаво или разочароващо, или смешно, или странно - той ще обича всички малки неща във вас, защото те ви правят това, което сте.

Не, той няма да ви идолизира или да смята, че сте абсолютно перфектна. Но ще вижда коя сте и няма да ви моли да се промените. Той ще ви приема с всичкия ви багаж, недостатъци, навици и гордо ще казва: "Да, тя е моя".

Един ден ще намерите мъж, който ще оценява вашите странности. На него няма да му пречи, че си ядете ноктите, нито пък, че винаги изключвате алармата след първи звън. Той ще разбере, че сте сутрешен човек, но не и фен на кафето. Никога няма да ви казва, че сте прекалено шумна, глупава или прекалено...

Няма да ви кара да се съмнявате в решенията си или да ви кара да се чудите дали трябва да действа по различен начин. Няма да ви оставя да се чудите за намеренията му, защото той винаги ще бъде ясен с вас. И няма да отиде никъде. 

Някой ден ще срещнете мъж и всичко това ще придобие смисъл.

Някой, който ще ви обича заради вас самата. Затова, моля ви, изчакайте го, защото това е любовта, която заслужавате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама