Някой ден ще те намеря


Някой ден ще те намеря
Снимка: iStock/Guliver

Искам връзка, където може да отидеш да пийнеш с приятелите си и когато на следващата сутрин имаш махмурлук, да ме помолиш да легна при теб. Ще се прегърнем и ще се наслаждаваме на аромата и допира си. Искам всяка сутрин да говоря с теб за всичко, но понякога ще искам да живеем собствените си животи през деня.

Искам да ми разказваш за вечерите с приятелите ти. Да ми изпращаш съобщения, когато пиеш, дори да нямат смисъл, просто да знам, че мислиш за мен, както аз за теб.

Искам да се смеем, когато правим любов. Да опитваме нови неща.

Искам да прекарвам вечерите с теб, да ми казваш какво мислиш за мен и аз ще споделям с теб всичките си мои мисли. Искам да имаме сериозни разговори за това кое е най-добро за нас: да живеем в страната или навън, в града или сред природата. Искам заедно да мечтаем как ще изглежда нашата къща, дори да не вярваме, че някой ден може да живеем в нея. Искам да ми казваш за всички свои мечти и планове. Ще чакам този момент, когато ще ми кажеш: "Вземи си паспорта - отиваме на пътешествие!"

Искам да се страхувам с теб. Да правя неща, които не бих направила с друг, защото ти си единственият, на когото вярвам. Искам да се прибера един след танци, да ме целунеш и аз да заспя, лежейки върху теб.

Искам да имаш собствен живот. Искам да чувстваш, че можеш без проблем да отидеш някъде за няколко седмици, защото и аз имам собствен живот. Ще чакам някое съобщение, с което да ми кажеш къде си и да ме попиташ как съм.

Не искам да се чувстваш длъжен да ме каниш на всичките партита на приятелите си. Нито пък аз искам да те взимам със себе си постоянно. 

Искам нещата да бъдат прости и не толкова прости в същото време. Искам да мога да ти задавам всякакви въпроси. Искам да мислиш, че съм невероятно красива, да казваш на всички с гордост, че аз съм твоето момиче.

Искам да чуя, че ми казваш, че ме обичаш и аз да мога да ти отговоря по същия начин.

Искам да правя планове с теб, без да ме интересува дали те ще станат реалност или не. Искам връзка, която да ми дава чувство на свобода. Искам да мога да отида вкъщи с теб, смятайки, че това е перфектният ден и все още не е свършил. Искам да съм единственият човек в света, с когото искаш да правиш любов. Искам да чувствам, че винаги сме заедно дори когато сме разделени.

И някой ден ще те намеря.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама