Няма да предам любовта, само защото ти предаде мен


Няма да предам любовта, само защото ти предаде мен
Снимка: iStock/Guliver

Дори след това, което се случи с нас, все още вярвам в силата на любовта. Влюбена съм в идеята за нея. Очаквам с нетърпение дните, изпълнени с романтика, аромат на сутрешно кафе и слънце, прокрадващо се в леглото. Вярвам, че ще ми се случи нещо много повече от теб.

Няма да спра да обичам, само защото ти спря да обичаш мен. Ти беше едно от най-добрите решения, които съм взимала през живота си. И все още си един от най-хубавите спомени, които животът ми подари. Но това не значи, че няма да отворя сърцето си за всичко прекрасно, което ми предстои. Вярвам, че когато нещо хубаво напусне живота ни, то просто прави място на нещо наистина страхотно да се появи на негово място.

Няма да отблъсквам хората, само защото ти ме отблъсна. Бях готова да скоча от скалите и го направих, без дори да осъзная, че ти не си долу, за да ме спасиш. Паднах в огромния океан на чувствата без спасителна жилетка. И знаеш ли кое е най-хубавото? Научих се да плувам, върнах се на пясъка и съм готова да скоча отново, дори от по-висока скала.

Няма да отмъщавам заради теб, защото никой не е длъжен да плаща за чужди грешки. Ти си този, който ме научи да обичам безусловно. Ти ме научи и как да остана, когато всичко бавно се разпада. Благодаря ти за знанията и опита, вече съм готова да го "предам" напред. Защото никога няма да предам любовта!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама