Обичайте някого с дълбока душа


Обичайте някого с дълбока душа
Снимка: iStock/Guliver

Обичайте някого, който е с дълбока душа. Човек, който има съчувствие към другите, които преминават през тежки периоди в живота си. Типът човек, който винаги ви пита дали сте добре, дали имате нужда от нещо, дали искате някой да ви изслуша. Защото някой с дълбока душа разбира вашата ситуация, независимо дали е добра или лоша, и се интересува от това как се справяте с живота и иска да бъде сигурен, че винаги сте добре.

Обичайте някого с дълбока душа. Някой, който се чувства зле заради ужасните неща, които се случват в света. Някой, който усеща болката на невинно дете, което няма къде да се подслони, когато вали, хората, които заспиват с празни стомаси, непознати, които едва преживяват деня. Някой, който слуша и двете страни в конфликта и ги призовава да се помирят. Някой, който е готов да направи добрина за всеки, който ги помоли. 

Обичайте някого с дълбока душа. Някой, който ви гледа в очите, когато сте уплашена и ви кара да разберете, че може да разчитате на тях. Някой, който държи ръцете ви и ви води, когато изведнъж се изгубите и объркате по коя посока трябва да тръгнете.

Този, който никога не си тръгва, когато започнете да показвате недостатъците си. Този, който не ви кара да се чувствате трудна за обичане.

Някой с дълбока душа, който остава с вас независимо от всичко, ще се бори с вас и никога няма да се откаже от вас, когато се чувствате победена. Защото те знаят, че имат мисия да ви помогнат с всичко, което могат, да ви обичат с цялото си сърце и да споделят с вас всичко, което имат.

Обичайте някого с дълбока душа. Някой, който ви пише писма на ръка, някой, който доказва своите думи чрез действията си. 

Обичайте дълбока душа, някого, който ще постави вашето щастие на първо място. Някой, който обръща внимание на всяка дума, която казвате. Някой, който не бяга, когато нещата започнат да се разпадат. Някой, който оценява малките неща, които правите за тях. 

Обичайте някого с дълбока душа. Човекът, който ви пее любовни песни. 

Обичайте някого с дълбока душа, защото те са най-добрите хора, с който може да прекарате остатъка от живота си. Обичайте някого с дълбока душа, тъй като в свят, изпълнен с повърхностни хора е много трудно да намерите човек, който се интересува от всичко, което наистина има значение.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама