Предизвиквам те да ме обичаш


Предизвиквам те да ме обичаш
Снимка: iStock/Guliver

Предизвиквам те да ме обичаш, когато съм силна. Не е задължително да си съгласен с мен, но моля те, не допускай моята сила да те накара да се чувстваш маловажен. Намери комфорт във факта, че не се нуждая от теб, а те искам.

Предизвикам те да ме обичаш, когато греша. Защото ще го правя, може би дори хиляди пъти. Но се надявам да не чувам хиляди пъти "Нали ти казах", просто бъди до мен.

Предизвиквам те да ме обичаш, когато ти грешиш. Защото и това ще се случи, но нека не те кара да се чувстваш зле.

Предизвиквам ти да ме обичаш, когато плача. Не допускай сълзите ми да те изплашат. Преди време и мен ме плашиха, но намерих сила да ги пусна. Намерих сила и да ги изсуша сама, но сега ти давам шанс да ми покажеш на какво си способен.

Предизвиквам те да ме обичаш, когато имам нужда да държиш ръката ми. За мен ще бъде трудно да поискам помощ, затова те моля, когато го направя - бъди там. Няма да очаквам да поемеш товара ми и да го носиш на раменете си, но ми покажи правилната посока.

Предизвиквам те да ме обичаш, когато се провалям. Защото моята душа търси огън, но той пари. Търси страст, но тя изстива. Но когато душата ми търси любовта ти, надявам се никога да не ме провали.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама