Отношения

Разликата да излизаш с мъж и момче

  • Разликата да излизаш с мъж и момче
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.07.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Когато излизаш с мъж, той ще бъде честен с теб в добрите времена и в лошите. Ще ти казва нещата, които повечето хора не биха, по деликатен начин, за да не те заболи.

Едно момче ще прикрива емоциите си и ще те кара да се чувстваш недостатъчно добра, за да открие сърцето си пред теб. Той никога няма да поема отговорност за своите грешки. Момчето не знае как зряло да реагира, когато се появи проблем във връзката. Мъжът обсъжда с теб, докато момчето просто се отказва.

Когато излизаш с мъж, той ще полага усилия връзката ви да бъде силна и здрава. Момчето ще се радва на хубавите моменти и ще си тръгне при първата по-сериозна трудност. Мъжът ще даде всичко от себе си, ако усеща, че си струва да бъде с теб, докато момчето просто ще те пусне, тъй като е най-лесно.

Когато излизаш с мъж, той ще иска да изградите връзка, в която и двамата сте на една и съща страница. Той ще направи това, тъй като иска да бъде сигурен, че е единственият мъж в живота ти, както и ти в неговия. Момчето ще чака да зададеш параметрите, като избягва всякаква форма на ангажираност за възможно най-дълго време.

Ти избираш дали искаш мъж или момче!

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.