Разпалете пламъка във връзката си с тези 3 идеи


Разпалете пламъка във връзката си с тези 3 идеи
Снимка: iStock/Guliver

От колко време сте с любимия човек? От 1 година? 3 години? 5 години? А защо не и много повече? Щом сте издържали изпитанието на времето, което не е никак малко, значи определено има нещо сериозно между вас. Нещо, наречено любов.

Колкото и силна да е обичта обаче, често ставаме жертви на рутината във връзката си. Ако в началото сме си писали палави SMS-и, то сега единствените съобщения, които си изпращаме, са списък за пазаруване в супермаркета. Ако в началото сме имали само секси бельо в гардероба си, то постепенно сме го заменили с не толкова секси... просто защото е удобно. Ако в началото всяка петък или събота вечер сме прекарвали навън или сред приятели, сега просто предпочитаме да си стоим вкъщи и да отметнем малко домакинска работа и най-много да гледаме някой филм.

Познато ли ви е?

Само чеза да бъде една връзка работеща, тя трябва винаги да гори. Затова, ако чувствате, че пламъкът на вашата е започнал да гасне, вижте как да го разпалите с тези идеи.

Отидете на среща

Да, точно така. Организирайте си истинска първа среща с половинката, но без да претупвате нещата. Представете си, че за пръв път ще вечеряте заедно и се пригответе така, както бихте го направили наистина. Гримирайте се, напръскайте се с любимия си парфюм, облечете си най-хубавата рокля. Отдайте се на емоцията, която и двамата заслужавате.

Пътувайте извън града

Да, удобно е да си стоим вкъщи през уикенда, но в един момент това също омръзва. Направете нещо вълнуващо заедно – организирайте пътуване извън града и посетете някое близко или по-далечно местенце, на което не сте били. Разгледайте заедно забележителностите, опитайте от местната храна, забавлявайте се да откривате нови неща заедно.

Направете нещо екстремно заедно

Можете да си купите ваучер за какво ли не: скачане с парашут, летене с парапланер, скачане с бънджи, гмуркане, катерене и какво ли още не. Само трябва да решите кое екстремно приключение е вашето и да си го подарите. Това ще донесе не само огромна доза адреналин на връзката ви, но и ще заздрави отношенията помежду ви, защото ще имате незабравим спомен, който да поделяте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама