Седмичен любовен хороскоп за 21-25 януари


Седмичен любовен хороскоп за 21-25 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Не е изключено да се чувствате така, сякаш любовният ви живот "буксува" на място. Това може да е далеч от реалността, но вие все пак да го усещате. Замислете се дали не искате да споделите нещо, което ви тежи.

Телец

Поставяйте истината над всичко останало – това трябва да ви движи през седмицата. Може би дълго пазени тайни ще излязат наяве, не се опитвайте да замаскирате истината, защото тя винаги излиза в крайна сметка.

Близнаци

Ще търсите комуникация, ще имате въпроси, но половинката сякаш ще ви отбягва. По-добре реагирайте спокойно и действайте според ситуацията. Проявете завидно търпение, защото ще ви отнеме повече време да получите отговорите, от които се нуждаете.

Рак

Дълбоката ви емоционалност може да ви вкара в беля през новата седмица. Не е изключено да се появят проблеми на любовния фронт и половинката да ви манипулира, защото много добре познава чувствителната ви душа. Не се оставяйте, запазете самообладание.

Лъв

Може би усещате как с партньора се отдалечавате един от друг. Причините може да са стотици и всичко да е временно, но може и целите в живота ви да се разминават генерално. Обсъдете какво очаквате един от друг и се разберете.

Дева

Седмицата се очертава спокойна за представителите на зодията. Ако възникнат спорове и дребни проблеми, те ще са от битов характер и свързани с финансите на семейството.

любов

Везни

Комуникацията няма да върви изобщо, но не се притеснявайте. Оставете нещата както са, те сами ще си дойдат на мястото, защото и двамата имате желание да подредите връзката си и да продължите напред заедно.

Скорпион

Сексуалната ви енергия отново е на високи позиции. Ще имате нужда от близост, интимност и много екшън под завивките, за да се почувствате наистина обичани и желани.

Стрелец

Любовният ви живот може да стане доста объркан, затова внимавайте да не забъркате големи каши, които после не можете да оправите. Не е изключено през главата ви да минават мисли да започнете паралелна връзка.

Козирог

Колкото повече се опитвате да ръководите връзката и половинката си, толкова по-сложни ще стават нещата помежду ви. Отпуснете "юздите", примирете се, че не всичко се случва според вашите нареждания и желания.

Водолей

Тази седмица ще ви учи как да поемате отговорност – към близките си, към решенията, които сте взели, към любовта. Всичко е много розово на думи, но дали можете да го направите в действителност?

Риби

Подобно на Девите, Рибите могат да очакват леки сътресения заради семейните финанси. Ако в последно време сте похарчили повече пари, може би ще искате да скриете това от половинката си. Решението е ваше, но ако тези средства са били предвидени за нещо друго, може би е по-добре да бъдете честни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама