Ще те обичам така


Ще те обичам така
Снимка: iStock/Guliver

Няма да ти казвам, че си красив само заради невероятното ти тяло, а поради това, което другите хора не виждат, което е вътре в теб,

Няма да ти казвам, че те обичам само когато споделяме нашите най-интимни части, а тъй като наистина дълбоко в сърцето си го изпитвам. 

Няма никога да ти споделям нещата, които харесвам в теб, тъй като се чувствам длъжна да го направя, а защото наистина мисля всяка една дума.

Никога няма да се чувствам зле, когато сме на публично място и жените те заглеждат. Ще стисна ръката ти и просто ще те целуна.

Никога няма да се откажа от любовта си към теб.

Никога няма да се опитвам да те променя, защото, скъпи, ти си перфектен такъв, какъвто си.

Няма да позволя никой да те нарича с имена, които са доста унизителни и обидни, тъй като те не те познават, както аз. Заради теб бих започнала война, буквално.

Няма да позволя нищо или никой да застане между нас, тъй като любовта, която споделяме, е прекалено прекрасна, за да се откажа.

Няма да мисля за теб само когато съм в отчаяна нужда от тялото ти, а защото наистина ще ми липсва компанията ти, топлата ти усмивка, която кара всичко да придобие смисъл. Усмивката, която създава един изцяло нов свят.

Никога няма да се притеснявам да те запозная със семейството и приятелите си, тъй като това, което чувствам, което имаме, е много по-велико от това, което другите мислят. 

Никога няма да приемам любовта ти за даденост.

Все още се уча да обичам някого като теб и независимо колко ще ми отнеме, ще имам търпение. 

Сега вземи ръката ми и нека да тръгнем на това приключение, наречено любов.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама