Силно момиче, нямаш нужда от него


Силно момиче, нямаш нужда от него
Снимка: iStock/Guliver

Нямаш нужда от него.

Научих по трудния начин, че може да обичаш някого, да бъдеш заслепена от силното си привличане към него и в крайна сметка да го объркаш за любов.

Бях започнала да гледам на идеята за някого по начин, който беше станал нездравословен. Винаги мислех за този човек и какво прави. Това е нормално, докато всичко, което правех през деня, беше да се чудя как мога да бъда атрактивна за него, като по този начин започнах да губя себе си.

Знам как изглежда. Какво се случва. Знам как премисляте и анализирате сценарии в главата си, преди да са се случили.

Знам колко много искате да научите да говорите езика им, как да готвите любимата им храна и как с нетърпение искате да гледате филмите, които харесват, за да може след това да ги обсъждате. Знам как бихте нарушили съня си или бихте се събудили по средата на нощта, за да проверите дали случайно са онлайн и може да им пишете. Как им купувате малки подаръци, сувенири от скорошните ви пътувания, за да може да ги изненадате.

Правенето на тези неща може да ви създаде нови преживявания, но ако се обсебите от този човек, това може да е съкрушително за вас. Особенно, ако чувствате, че само вие полагате усилие.

Да обичате някого не трябва да бъде за сметка на това да загубите себе си. Но нека да признаем, че ние сме само хора и понякога, когато обичаме някого, е всичко или нищо.

Искаме да ги накараме да се чувстват оценени и обичани, но ако не получавате същото в замяна? Какво се случва, когато осъзнаете, че вие не значите за тях толкова, колкото те за вас? Боли, нали? Но не трябва да обвинявате никого, защото хората обичат по различен начин. Те може да ви обичат, но просто не по начина, по който си представяте.

Затова до всички момичета, които обичат някого или са обичали някого и заради това са изгубили себе си, може да намерите своя път обратно. Запомнете: Нямате нужда от него.

Нямате нужда от него, за да се чувствате красива.

Нямате нужда от него, за да имате самочувствие.

Нямате нужда от него, за да се развивате.

Нямате нужда от него, за да знаете, че сте ценна.

Нямате нужда от него, за да знаете, че когато обичате, го правите с цялото си сърце и в това няма нищо лошо.

Нямате нужда от него, за да ви харесва или обича повече.

Единственото, от което имате нужда, сте самите вие и понякога това е повече от достатъчно.

Обичайте някого, но в края на деня обичайте себе си повече, тъй като когато връзката ви приключи, все още ще имате себе си. Светът може да се срути и да ви събори на колене, но само вие имате силата да се изправите и да започнете отначало.

Силно момиче, нямаш нужда от него. Може да го искаш, но нямаш нужда от него.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама