Срещайте се с мъж, който се страхува да ви изгуби


Срещайте се с мъж, който се страхува да ви изгуби
Снимка: iStock/Guliver

Знаем, че си падате по мъже, които са уверени. Това не е лошо нещо. Честно е хубаво, че един от факторите, които определят влечението ви към някого е това, че са самоуверени човешки същества. Може би сте прекарали години, в които не сте били уверени в себе си, затова си падате по мъже, които притежават нещо, което ви липсва на вас. Може би сте невероятно уверена и чувствате, че имате нужда от такъв тип партньор. И в двата случая започвате да забелязвате, че има шаблон за мъжете, с които излизате, или които ви привличат - те всички имат солидно количество увереност.

Понякога казваме, че самочувствието е ключът към сърцето на една жена. Но ако не е?

Ако вместо да излизате с мъж, който е уверен, изберете този, който става нервен, когато е около вас?

Знаем, че звучи странно първоначално, тъй като няма логика. Защо да се срещате с нервен тип, когато можете да имате мъж, който ценни себе си и знае на какво е способен.

Ако един мъж е сигурен, това е хубаво нещо. Все пак много често може да сбъркаме самочувствие за самонадеяност. Самоувереност за арогантност. И понякога отнема прекалено дълго време, за да ги забележим. Те ви гледат в очите и казват правилните неща, които ви карат да се разтопите и това ви кара да се чувствате прекрасно, нали? Хубаво е да имате пред себе си човек, който казва нещата в прав текст. Все пак, трябва да знаете, че когато някой истински ви харесва, той става малко притеснен.

Дори самоуверените хора също изпитват нервност и пеперуди в стомаха, когато видяд човека, по когото си падат. Искаме да впечатлим човека срещу нас, да кажем правилните неща, надявайки се да не си оплетем езика. Всички ставаме малко откачени, когато става въпрос за любов, а тя е сложна емоция, която не винаги можем да сложим в определени граници.

Затова може би трябва да излизате с мъж, който внимава какво говори с вас, не защото той е некомпентентен, а защото иска да каже правилните неща, за да ви впечатли и да не пропилее шансовете си с вас. Излизайте с мъж, с когото успявате да имате зрителен контакт няколко секунди, след което той поглежда в друга посока. Не защото той не може да ви гледа, а обратното.

Когато един мъж ви казва всичко с лекота, без да се замисля, това може да ви накара да се чудите колко често е казвал същите неща на други жени. Когато той ви гледа непрекъснато, може да се чудите дали неговото настоятелно взиране е защото си ви представя гола. Може да се питате дали това е игра и вие сте наградата - игра, в която той печели, а вие губите.

Честно, трябва да излизате с мъж, който се държи сякаш има нещо да губи, когато става въпрос за вас. Докато той е сигурен във вашата привързаност към него, той също така знае, че ако започне да се отнася по-зле, отколкото заслужавате, рискува да си тръгнете, а това е последното нещо, което иска. Той не гледа на вас като на нещо, което утре лесно може да замени - той всъщност става нервен и притеснен при мисълта да не бъдете с него на следващия ден.

Затова може би трябва да излизате с мъж, който не се страхува да признае, че го карате да се притеснява, защото той няма да ви изостави, когато покрай него мине някое красиво момиче. Той ще стои до вас, защото знае какво притежава. А вие заслужавате точно това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама