Тихите момичета са най-прецизни


Тихите момичета са най-прецизни
Снимка: iStock/Guliver

Тихите момичета се сливат с фона. Не се интересуват от това дали са център на внимание, предпочитат да останат невидими в тълпите. Чувстват се комфортно само с определени хора, пред които могат да покажат и най-дълбоките си емоции.

Тихите момичета няма да ви залеят с непотребна информация или да ви дадат непоискан съвет. Няма и да се включат в разговор, ако никой не ги пита. Те са слушатели по душа. Ще наблюдават и анализират. Техният мозък работи на бързи обороти, структурира и подрежда информацията.

Тишината на тези момичета не бива да се бърка с надменност. Последното нещо, което искат, е да нагрубят някого. Всъщност, те са достатъчно съобразителни, за да дадат на другите възможност да кажат каквото искат, без да прекъсват.

Тихите момичета са интелигентни и наблюдателни. Те са от хората, които не бихте излъгали, защото дълбокият им поглед и прозорлив ум ще ви хванат веднага. Понякога ви ужасява, че не можете да разберете какво се върти в главата им, нали? Затова никога не бива да подценявате тези момичета. Точно те обръщат най-голямо внимание на детайлите и са най-прецизни в оценката си за хората.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама