Това обяснение на мъж в любов ще ви трогне


Това обяснение на мъж в любов ще ви трогне

Конър Макгрегър е един от най-известните ММА бойци в днешно време. Макар че може да има всяка жена, която пожелае, той е силно влюбен в дългогодишната си приятелка Дий Девлин. Причината? Тя е била до него, когато той е нямал пари дори да й подари едно цвете, винаги го е подкрепяла и е вярвала в него. Днес ще ви споделим неговата сантиментална изповед. Ако имаше повече мъже като него....

"Докато учех никога не съм имал сериозна приятелка, повечето момичета ме отбягваха, мислейки ме за луд, защото твърдях, че един ден ще стана най-добрият ММА боец и им казвах шеговито: "Дайте да ви се подпиша на тетрадките, след време този подпис ще струва много" (смее се). На всичкото отгоре бях социално слаб и нямах кола, а жените не харесват това... Честно да ви кажа, не знам какво Дий хареса в мен, но знам, че едва ли може да съществува по-истинска любов, човече, та аз нямах 90 пенса, за да и подаря роза, а Дий беше най-голямата красавица в колежа и интересът към нея беше огромен. Спомням си как на първата ни среща тя ми сподели амбициите си да стане лекар и ме попита за моите, след като й казах, че ще стана най-добрият ММА боец тя прие нещата съвсем сериозно и дори ми каза: " Аз ще бъда до теб и ще ти помогна!". Не можех да повярвам, най-голямата красавица беше на среща с мен в градския парк, понеже не можех да си позволя да я заведа в някой ресторант и въпреки това тя се влюби в онзи Конър, а можеше да има когото поиска!

Сега как стои въпросът с жените?

Не се интересувам. Само знам, че тези, които ме отбягваха тогава, сега дават по 1000-2000, а понякога дори и 3000 паунда, за да гледат един мой мач! И въпреки че мога да имам 90% от жените, никога не бих предал Дий, защото тя се влюби в бедното момче от колежа и му помогна да се превърне в най-великия ММА боец!

 

World champion fresh at my UFC 202 after party! Not a scratch. @davidaugustclothing

A photo posted by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Aug 21, 2016 at 11:20pm PDT

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама