Това са 3-те най-досадни двойки


Това са 3-те най-досадни двойки
Снимка: iStock/Guliver

Това са 3-те най-досадни типа двойки, които можеш да срещнеш или пък не дай Боже, дори да попаднеш в тяхната компания. И в двата случая трябва да си нащрек и да се пазиш, защото после може и да е късно... А ето ги и тях:

Cheesy двойката

Това е една двойка, която напомня по-скоро на излязла от онези прекалено романтични, сълзливи холивудски филми, отколкото на живееща на територията на София такава. Мъжът и жената от cheesy двойката могат да бъдат най-точно определени като филмари, които отказват да излязат от своя филм, който мислят за страхотен, но всъщност е плод на една доста нискобюджетна продукция. Част от най-отличаващите характеристики на cheesy двойката са:

- непрестанно държане за ръката, дори и докато се ходи до тоалетната

- постоянно назоваване с всевъзможни умалителни имена, кое от кое "по-сладко"

- публикации в социалните мрежи, в които се набляга на факта колко много се обичат двамата филмари

- еднакви тениски, на които да пише датата, на която за пръв път са се срещнали или пък надписи "Queen"и"King", както и "His" и "Hers".

Ах, каква романтика само. За тази двойка май, май цялата година си е един техен личен празник на любовта, но това е така само за тях. За останалата част от света, която не витае в облаците при купидоните, тази двойка е една от най-досадните и може да накара всеки човек да се чувства като трето колело в компанията ѝ, дори и просто да минава покрай тях на тротоара.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ДОСАДНИ ДВОЙКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама