Тя ще бъде добре и без теб


Тя ще бъде добре и без теб
Снимка: iStock/Guliver

Тя те обичаше с цялото си сърце, беше готова да сподели живота си с теб, караше те да се чувстваш по-добър от всички. Но ти я остави с разбито сърце и мечти на пух и прах.

Ако смяташ, че си я пречупил, не си – направи я по-силна. Ако смяташ, че умира от желание да ти изпрати отчаяно съобщение, лъжеш се. Тя не чака да се върнеш и не копнее за вниманието ти. Щастлива е да си говори с приятели, да гледа филми и да излиза.

Ако смяташ, че плаче по цяла вечер, обвинявайки себе си за вашата раздяла, грешиш. Тя не мисли за какво е можело да бъде, а за сега. Изправя се на крака и посреща новия ден с нетърпение и усмивка.

Ако смяташ, че е самотна без теб, грешиш. Тя няма проблем да изпие кафето си сама, четейки книга, защото да си сам не означава да си самотен. А и винаги може да разчита на приятелите си, които я ценят и уважават.

Ако смяташ, че те мрази, защото я остави, грешиш. Тя се е научила да оставя всякаква обида и горчивина пред прага на сърцето си. Не носи болката в себе си, което не означава, че те иска обратно. Тя е благодарна, че дойде в живота ѝ и го напусна. Благодарна е, че я накара да разбере какъв човек заслужава.

Ако смяташ, че е нещастна, грешиш. Тя ще бъде добре и без теб..

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама