Трогателно: Може би искате да се омъжите за съпруга ми


Трогателно: Може би искате да се омъжите за съпруга ми

Истинската безусловна любов е трудна за намиране. Когато имате късмета да станете част от такава връзка, където магията съществува, няма нищо по-прекрасно от това. И известната детска писателка Ейми Краус Росентал е била благословена с такава романтична любов, която съществува само във филмите със Сандра Бълок и Мег Райън.

Когато Ейми отишла в спешното през септември 2015 за нещо, което смятала, че било апендицит, тя и съпругът й Джейсън били съкрушени, когато чули диагнозата: рак на яйчниците.

Те току-що били пратили последното от трите си деца в колеж и имали планове да пътуват, да отидат на писателски ритрийт и просто да се наслаждават на времето си заедно.

"Никакво пътуване със съпруга ми и родителите ми до Южна Африка. Без причина сега да кандидатствам за Harvard Loeb Fellowship. Без мечтаното пътешествие до Азия с майка ми. Без посещения на тези прекрасни училища в Индия, Ванкувър и Джакарта, където да пиша."

Какво може да направи една съпруга, когато открие, че е тежко болна и не й остава много време?

Ако сте Росентал, вие пишете най-красивото писмо с цел да намерите на любимия си перфектната нова съпруга, която да изпълни сърцето му, след като си отидете.

Ето кратък откъс от писмото й, публикувано в The New York Times. В есето си, озаглавено "Може би искате да се омъжите за съпруга ми", тя описва Джейсън и какво се надява да бъде бъдещето му, след като тя почине.

"Първо, основното: Той е 177 см., 72 кг, с посивяла коса и лешникови очи.

Той знае как да се облича. Нашите синове, Джъстин и Майлс, често взимат дрехите му назаем. Тези, които го познават - или просто са погледнали случайно надолу към края на панталона му и обувките му, знаят, че той има вкус към хубавите чорапи. Aтлетичен e и му харесва да се поддържа във форма.

Джейсън обича да слуша музика на живо, това е любимото ни нещо, което правим заедно. Трябва също така да спомена, че нашата 19-годишна дъщеря Парис по-скоро би отишла на концерт с него, отколкото с някого другиго.

Искам повече време с Джейсън. Искам повече време с децата си. Искам да прекарам повече време в пиене на маргарити в Green Mill Jazz Club в четвъртък вечер. Но това няма да се случи. Може би имам още няколко дни да бъда човек на тази планета.

Най-истинският подарък, за който мога да се надявам, е правилният човек да прочете това, да намери Джейсън и да започне друга любовна история."

Тази жена не просто обича съпруга си, тя го обожава и това прозира от думите й. Постъпката й е още по-прекрасна от това, че в действието й няма нищо егоистично, тъй като иска Джейсън, любовта на живота й, да се влюби отново и да започне нова глава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама