Винено приключение на сетивата


Винено приключение на сетивата
Снимка: iStock/Guliver

Много хора не обичат зимата. Свързват я със студ, сняг, лед… Аз пък обичам този сезон, защото умея да откривам красивото в него – във всяка една снежинка, в запалените дърва в камината, в уютната атмосфера, която съм създала в дома си. Беше петък вечер и се бях сгушила на дивана в топлото си одеяло и четях книга за любов и още нещо… Няколко приятелки имаха планове да обикалят тази вечер из заведенията в търсене на забавление и свободни мъже, но аз реших да си остана вкъщи и да отделя време единствено на себе си – на нещата, които ми носят истинско удоволствие.

И докато прелиствах поредната страница, се сетих, че вчера от магазина си взех ново вино, което ще направи тази вечер още по-прекрасна. Името му е Rue Romance и идеално допълва романтичното настроение, в което съм. Отивам до кухнята, взимам бутилката червено вино, отварям и си наливам една чаша. Връщам се на дивана и отпивам. Още от първата глътка разбирам, че това вино е по-специално. Това прекрасно Мерло е радост за сетивата и кара небцето ми да танцува от щастие.

Захласната от книгата, която четях, и хубавата напитка бях забравила колко е часът, когато изведнъж телефонът им извибрира. Получих снимка от моите приятелки, които също пиеха вино. Наречете го съвпадение, но те също бяха избрали Rue Romance. Решавам, че това е знак, оставям книга на дивана, бързо се преобличам с нещо по-привлекателно, слагам любимото си червено червило, разресвам къдриците си и излизам в настроение за приключения, защото реалността е още по-хубава от историите в книгите. Трябват ти единствено добра компания и хубаво вино.

 

Ако и вие искате да се насладите на невероятно винено приключение на сетивата, разберете как да го направите ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама