Защо "лошите" момичета са по-щастливи от "добрите"


Защо "лошите" момичета са по-щастливи от "добрите"
Снимка: iStock/Guliver

От много ранна детска възраст момичетата се опитват да организират средата си така, че да се чувстват щастливи. Научават се, че с добро поведение целите се постигат далеч по-лесно. В зряла възраст продължаваме да търсим награда за своята доброта, но не винаги я получаваме, дори напротив. За сметка на това, "лошите" момичета не чакат някой друг да ги направи щастливи, те могат и сами. А ето и какво ги различава от "добрите".

1. Спят до късно

Домакинската работа, която ги чака, определено не е приоритет. Те никога не биха жертвали и 10 минути от съня си, за да свършат нещо рутинно. Понякога дори работното време не може да бъде достатъчен стимул, за да станат по-рано.

2. Не се срамуват от нещата, които харесват

Понякога се срамувате да признаете пред приятели, че харесвате дадено нещо? Е, "лошите" момичета нямат такива проблеми. Точно те са онези хора, които след фитнес ще си поръчат голяма пица, без значение какво другите мислят по въпроса.

3. Не страдат по несподелена любов

Разбира се, това не означава, че всички "лоши" момичета го раздават фатални съблазнителки. Те също изпитват чувства, но това, което ги различава от останалите, е че няма да леят сълзи седмици наред, гледайки стари снимки.

4. Тръгват си, когато други закъсняват за среща

Правилото за 15-те минути не важи при тях. Те ценят времето си и не го губят просто ей така. Не приемат оправдания като задръствания, счупени токчета, полята с кафе рокля и т.н. Или ще спретнат сериозен скандал, или просто ще си тръгнат без предупреждение – зависи от настроението.

5. Не изпълняват плановете си перфектно

Често отлагаме смелите си идеи, защото си мислим, че ни липсва опит, време или финанси. "Лошите" момичета действат с каквото разполагат в момента и не чакат перфектния момент, за да свършат нещо. Или ще се получи, или не, няма средно положение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама