Знаците, които издават, че ти е истински отдаден


Знаците, които издават, че ти е истински отдаден
Снимка: iStock/Guliver

Имаш връзка с ново момче от няколко месеца. Всъщност и двамата започвате да осъзнавате, че нещата вървят към по-сериозни отношения. Ако се чудиш какво точно се случва между вас, начинът най-сигурно да разбереш е директен разговор очи в очи. Да, но проведен неправилно или провален, той може да ти донесе неприятности и съмнения във връзката. Затова има няколко тънкости, чрез които ще разбереш дали всичко върви към успех с новото ти гадже. Ето ги и тях:

1. Когато ти трябва, той е винаги насреща

Ако новият ти приятел възприема нещата между вас наистина насериозно, няма шанс, когато го потърсиш, да не е насреща. Това ще ти даде знак, че се интересува от теб и не си му безразлична. Това, което правите заедно, ще му доставя удоволствие и винаги ще намира време, за да бъде с теб. Ако постоянно ти доказва, че всяка негова свободна минута иска да споделя с теб, бъди сигурна, че за него си повече от приятел.

2. Подхвърля ти идеите си за бъдещето

Щом подхваща тема за бъдещето, значи си представя то да бъде с теб. Изказвания от рода на "Ще запазя места след седмица за СПА уикенд за двама","Да купя ли билети за новата прожекция?" и т.н. ти дават достатъчна представа, че той крои планове за общото ви бъдеще и иска да го сподели с теб.

3. Игричките не се вписват в отношенията ви

Вие сте честни един към друг и тези мимолетни и отминали игрички нямат място във връзката ви. Ти си искрена с него, а той е честен с теб. В началото винаги има вълнение и напрежение, което е нормално. Лошо и нетипично е, когато минава време, а тези емоции не стихват. Това вече е знак, че не сте си допаднали достатъчно и е по-добре да приключите навреме.

4. Интимността ви е силна

Новите отношения и влюбването помагат и на интимния живот. Постепенно страстите се разгорещяват все повече и повече, а вие започвате да говорите интимно на съвсем еднакъв език.

5. Той не се вижда с други

Когато си влюбена, ти виждаш само човека срещу теб, който по същия начин те гледа с влюбени очи. Когато ти каже, че не се вижда с друга, можеш да повярваш в думите му на 50%. Но ако той постоянно е с теб и няма дори секунда време да погледне настрани и ти го показва, значи това е твоят човек.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама