Как ще се отрази ягодовата луна на различните зодиакални знаци


Как ще се отрази ягодовата луна на различните зодиакални знаци
Снимка: iStock/Guliver

Обикновено пълна луна обозначава експанзия в живота ни, като прави много малки корекции на курса. Помислете за изкачване на планина: връщането по пътеката може да изглежда дразнещо - по-бързо е просто да вървите по права линия, но това не е непременно възможно. На 17 юни 2019 г. в 1:31 ч. Пълната луна в Стрелец ще ви накара да поставите акцент върху процеса, а не скоростта, с която се случват нещата.

Този път се интересува особено от успеха в образованието, кариерното развитие и по-дълбоките връзки в отношенията. Може да е трудно да бъдете търпеливи, но ако се движите бавно, ще се постигне напредък. За съжаление, "бавно и сигурно“ отношение не влиза в плановете на Овен, Близнаци, Везни и Водолей. Ето защо за тях това може да е трудно време.

Ето какво ще донесе пълнолунието в Стрелец за всички зодиакални знаци:

Овен

С няколко настройки (и малко търпение), можете напълно да завършите важен проект без много усилия. За да се възползвате максимално от това, помолете близък приятел за съвет. По време на това пълнолуние може да почувствате желание да присъствате на религиозни служби или духовно отстъпление, което може да бъде от полза за вас, за да подновите връзката си с Вселената. И накрая, едно съобщение от миналото връща някои спомени.

Телец

Пълната луна носи възможности за растеж на доходите чрез откриване на нова работа - сега е моментът да продадете уменията си, Телец! Въпреки, че позицията не е точно това, което сте искали, мислете за нея като за един път по време на прехода към вашата мечта.

Близнаци

Интимна, енергията на връзката е силна този месец - така че бъдете готови да се изправите пред някои чувства. Имате възможност да се срещнете с някой нов и въпреки че не е точно както сте си го представили, химията със сигурност е там. Ако вече сте в любовна връзка, ще бъдете призовани да направите компромис за любимия си. Това може да включва преместване.

Рак

Сега е моментът да подобрите здравето си чрез малки корекции в ежедневието си. Свържете се с приятел и отидете да тренирате заедно. Сънят се подобрява, когато създадете рутина за лягане (и може би нова възглавница с мемори пяна). Съсредоточете се върху филмите, които гледате, тъй като един от тях ви изпраща дълбоко послание.

Лъв

Тази пълна луна може да донесе тонове забавление и удоволствие на Лъвове. Време ли е за почивка? Това може да означава да работите допълнително няколко дни, за да си почивате след това. Приятелствата са подчертани тук, а вие се чувствате обичани и приети. Един неприятен сън през този период не е пророчество, а просто лошо храносмилане. Продължавайте напред и го игнорирайте.

Дева

Кариерната енергия се засилва точно сега Дева, което прави следващите седмици идеалното време да попитате за повишаване, да обмислите трансфер или да намерите изцяло нова работа. За да направите това, бизнес мрежата може да се окаже много полезна, дори и да не ви е толкова забавна. И накрая, въпросът за семейството е решен точно така, както го искате.

Везни

Проектът около образованието или преподаването е завършен и сега можете да преминете към други неща. Имате възможност за сключване на договор за работа, покупка или друг проект. Преговаряйте какво искате; добрите неща отнемат време и грижа.

Скорпион

Ура, това е положителен финансов период за вас! Имате възможност да печелите пари чрез страничен бизнес или да продавате нещо ценно. И макар че може да се изкушите да похарчите повече пари сега, Скорпион, не бъдете импулсивни. Помислете за други начини да получите това, което искате, без да харчите твърде много. Нещо повече, чуйте инвестиционните съвети.

Стрелец

Това е най-важният четириседмичен период за вас тази година. Семената, които посаждате (за нова работа, подобрени взаимоотношения и личностно израстване), могат да се превърнат в реална полза за вас. За да извлечете най-доброто, изпробвайте много нови неща този месец - това означава по-скоро да се съсредоточите върху преживяванията, отколкото върху материалните неща. Защо? Посещение на ново място ще донесе послание от Вселената.

Козирог

Този месец, Козирог, имате много активен ангел-пазител. Това може да означава, че сте въвлечени в рисково поведение или че поемате изчислени рискове с кариерата си или с любовния си живот. Не се увличайте прекалено в това, което може да бъде.

Водолей

Вашата творческа енергия е супер силна този месец. Така че каквото и да искате да привлечете, уверете се, че използвате уменията си за общуване, за да насочите мислите си към социалните медии, за да се свържете с хора с еднакви нагласи. Поддържайте равновесието между работата и личния си живот, като правите нещо забавно и различно всяка седмица. И накрая, приятел от миналото ви се стреми да се свърже отново.

Риби

Благодарение на това пълнолуние, някакъв страхотен успех в работата се насочва към вас, Риби! Това може да включва подобрение в работен план или нов проект за вашия бизнес. Също така, романтичната връзка се подобрява!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама