Когато любовта се окаже и съдба, това е щастието


Когато любовта се окаже и съдба, това е щастието
Снимка: iStock

Любовта е прекрасно чувство. Тя е дар, който рано или късно всеки от нас получава. Но истинската любов понякога може да боли, а друг път може дори да ни се изплъзне. Но ако тя ни е пратена от Вселената, ако тя е наша съдба, тогава няма как да я пропуснем!

"Вярвам, че през целия живот сме в постоянна комуникация с Вселената", казва Джена Матлин, ясновидец. Тя твърди, че ние "пишем историята на нашия живот" и разликата е между това, което иска нашето его, и това, което трябва да научим и да имаме.

"Вселената ни напътства и ни показва направления, за да открием истинската любов, тази, която съдбата ни е отредила, но често ние игнорираме това", казва тя. "Небето не избухва в фойерверки, когато най-накрая срещнете сродната си душа. Обикновено е тихо, много тихо и истинско... Тогава просто чувствате, че това е вашата съдба. Това е любовта!

А кои са знаците, които се опитва да ви изпрати съдбата?

Вече не се забърквате с грешни и несериозни хора

Вселената е много щедра. Ако слезете от една лодка, е само въпрос на време преди да пристигне следващата. Когато сте готови да се срещнете с "Единствения", във вас ще настъпи промяна. Всички лоши неща, които сте толерирали в минали отношения, просто няма да работят повече за вас. Ще бъдете честни със себе си какво искате и какво не искате от една връзка. Когато това се случи, ще ви е по-лесно да се отворите сърцето си и да дадете шанс  на правилния човек.

"Понякога химията не е само физическо привличане. Това е странна, фина енергия, но Единственият се появява, когато наистина разберем от кого имаме нужда."

Вие сте в мир със себе си

Когато Вселената се опитва да ви свърже с Единственият, най-накрая ще се почувствате в мир със себе си. Ще усетите хармонията вътре в душата си. Ще простите на всички, които са ви наранявали. Ще простите на себе си. Ще намерите истинската любов, която съдбата ви е пратила и няма да имате нужда от нищо друго!

Вече знаете защо не се е получило с всички други от миналото ви

Може да изглежда странно, но неуспешните връзки са признаци, че Вселената се опитва да ви помогне. Ако сте имали разочарования и раздели в миналото, виждайки това като знак, че вървите в грешна посока, това отношение може да ви насочи по много успешен път да намерите правилната посока. Ако можете да гледате на миналите връзки като на преживявания, от които може да се учите, ще успеете да намерите пътя към единствената истинска любов. Тази, която е ваша съдба! Тази, която най-накрая ще ви направи щастливи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама