Quantcast

Отношения

Любовен хороскоп за 2014 - I част

  • Любовен хороскоп за 2014 - I част
    Дата:
Дата: 02.01.2014
Iwoman.bg

Вече сме 2014 година и сме сигурни, че много от вас, да не кажем всички, са си пожелали много любов. Ние се обърнахме към звездите, за да разберем какво вещаят за различните зодии.

ОВЕН

През 2014 година свободните Овни ги очаква страстна афера. При това не е изключено, че така ще ви да се завърти главата, че ще последвате любимия си човек буквално, на край света. Напълно възможно е дори да смените местожителството си или да пътувате безкрайно, за да сте с любовта си. През годината няма да има нищо по-важно за вас от любовта ви.

Що се отнася до обвързаните представители на знака, връзката ви ще бъде подложена на доста изпитания. Възможно е партньорът ви да предяви неочаквани претенции към вас, което вие ще приемете като посегателство срещу свободата си. Сами трябва да решите дали си струва да направите исканите промени у себе си. Ако откажете, раздялата е много вероятна. Освен това до вас може да се появи доста привлекателна личност, която ще ви се струва, че отговаря на естетичните ви и сексуални потребности.

ТЕЛЕЦ

През 2014 представителите на знака Телец ще са късметлии в любовта. Очаква ви фатална среща, която ще се случи при необикновени обстоятелства. Тя ще положи началото на сериозни, дълбоки и продължителни отношения. Интересното е, че единствено от вас ще зависи развръзката на тези отношения. Ако не се скъпите на романтични жестове и думи, партньорът ви ще се убеди в сериозността на намеренията ви. Сдържаността ви, обаче, може да го отчужди от вас.

Телците, които вече са сключили брак или имат своята сериозна връзка, ще закрепят връзката си. Възможно е да се роди дете в семейството или осиновяване. Точно това събитие ще ви сближи повече от всякога. Дори да не се стигне до появата на дете събитията ще са положителни за брака ви.

БЛИЗНАЦИ

През новата 2014 свободните представители на знака Близнаци ще са волни като пеперуди и няма много, много да му мислят при смяната на партньорите. Водещо при връзките ви ще е удоволствието. За създаването на семейство не ви се мисли и никой не може да ви обвини за това. Звездите ви съветват обаче да бъдете внимателни и да взимате предпазни мерки, за да не ви изненада някое бебе. Свободата ще е единственото ви желание, което и ще ви кара често да пътувате и да се установявате на различни места.

Сериозно обвързаните представители на знака Близнаци ще подложат на изпитание връзката си, без особен повод или причина. Възможно е просто да ви е доскучало, което обаче не е основателен повод. Съществува вероятност да започнете извънбрачна връзка, при това с човек от близкото ви обкръжение. Последиците ще са мащабни за вас и за семейството ви.

РАК

През 2014 година свободните Раци ще имат щастието да получат връзка, изпълнена с топлота и привързаност. Това, което може да помрачи връзката е прекаленото ви взиране в действията на партньора. Възможно е също между вас и човек, с когото сте имали по-скоро приятелски отношения да възникнат по-дълбоки чувства. Ако сте искрени това само ще допринесе за развитието на връзката ви.

Обвързаните Раци ще трябва да опазят половинката си от някакво изкушение. Ще ви се наложи да се борите за любовта си. Не пренебрегвайте и най-малката заплаха, но действайте цивилизовано. Бъдете грижовни, но и забавни.

ЛЪВ

Свободните представители на знака Лъв ще е разнообразна. Очакват ви многобройни връзки и флиртове, които по-скоро ще подхранят самочувствието ви. В един момент, обаче, не е изключено да се влюбите истински. Това не бива да ви плаши. Ако искате взаимност ще трябва да отдадете времето и вниманието си само на него/нея. Ще съжалявате ако се уплашите от сериозността на връзката.

При семейните Лъвове нещата няма да са толкова прости. Възможно е да пренебрегнете половинката си в собствения ви стремеж към развитие. Не забравяйте за семейните си задължения, те са и ваша отговорност.

ДЕВА

Свободните представители на знака Дева ги очаква наситен любовен живот през 2014 г. Ще имате много поклонници и ще чуете много признания в любов. Няма да много тези, обаче, които ще допуснете до сърцето си. В един момент, разбира се, ще настъпи очаквано и вашият поглед ще се спре върху избраника/избраницата и ще бъдете щастливи.

Семейните Деви също ще може да се похвалят с бурни страсти. Ще имате и моменти на проверка за връзката ви. Ако успешно преминете изпитанието – очаква ви втори меден месец.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

Източник: sroditeli.com

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.