Quantcast

Отношения

Любовен хороскоп за 2014 - II част

  • Любовен хороскоп за 2014 - II част
    Дата:
Дата: 03.01.2014
Iwoman.bg

След като първата част на любовния ни хороскоп за тази година предизвика огромен интерес, ви предлагаме да се запознаете какво очаква и останалите шест зодии.

ВЕЗНИ

Свободните Везни ще срещнат любовта точно такава, каквато си я представят. Това ще ви накара да забравите за съществуването на всичко останало. Е, от време на време ще трябва да се спускате на земята, за да осигурите насъщния си. Любовта ще се отрази положително на работата ви, особено ако се занимавате с търговия. Не е изключено избраника ви да ви подкрепи в начинанията ви.

Годината ще е добра и за семейните Везни. Тези, които мечтаят за собствен дом ще осъществят мечтата си. Освен това ще бъде сложен край на даден семеен проблем, свързан с ваш роднина. Всичко това няма да ви се даде даром, но пък и няма да ви е трудно да положите усилия, за да запазите любовта си.

СКОРПИОН

През 2014 година Скорпионите ги очакват многобройни любовни приключения и това е валидно, както за свободните, така и за семейните. Не е изключено да възприемате флиртовете и случайните връзки изключително, като възможност да избягате от ежедневието и от някакви проблеми в деловата сфера. Преди всичко, вие ще попаднете в омагьосан кръг – всичките ви похождения, ще ви донесат нови проблеми и финансови загуби. Така че е по-добре да се занимаете с нещо полезно, а не с колекциониране на любовни завоевания.

Впрочем, ще имате шанс да изпитате истински чувства. Обърнете внимание на човек, който в известен период от време повече от три пъти ще ви повтори една и съща заплетена фраза. Именно с него (нея), ще започнете прекрасни любовни отношения. Ако вече се женен (омъжена), то може да ви „вразуми”, някаква досадна неприятност, случваща се на половинката ви. Съчувствайки и, вие ще разберете, колко всъщност ви е скъпа.

СТРЕЛЕЦ

Свободните Стрелци ги очаква триумф в любовта. За всички останали вие ще сте идеала – това, към което всеки се стреми. Ще владеете положението. Силата и енергията ви ще привличат всички. Вие ще сте тези, които ще диктуват правилата на играта. Само трябва да се определите със желанията си, за да не се обвинявате по-късно, че сте избрали не този, когото трябва. А изборът ви ще повлияе това как протекат нещата в любовта през следващите години. Напълно възможна е съдбосносна среща.

Ако вече сте се обвързали сериозно в живота ви ще се появи нова цел, която ще обедини жизнените ви цели с партньора. Това може да е грижата за дете или ваш роднина. Промяната ще е за добро.

КОЗИРОГ

През 2014 година Козирозите ще използват своята привлекателност и за получаване на лично щастие и за решаването на някакви проблеми. Възможно е да започнете да ухажвате някого заради изгода, но това ще ви хареса и няма да можете да спрете, защото ще се влюбите в обекта на съблазнаването и вероятно ще предпочетете да се откажете от користния си замисъл. Ще разберете, че любовта и уважението на този човек, са ви по-скъпи от целта, към която сте се стремили. Много от свободните представители на знака ги чака женитба.

Семейните Козирози ще бъдат поставени пред избора, дали да останат с настоящия съпруг (съпруга) или да се поддадат на емоциите и да изоставят семейството, заради нова любов. Възможно е да разсъждавате дълго, да анализирате ситуацията и да се съмнявате, затова това ваше „напрегнато състояние” може да продължи повече от половин година. Този възел ще развърже или сегашният ви мъж (жена) или този при когото се каните да отидете.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите не могат да се оплачат от скука в любовния си живот през 2014 г. Очакват ги няколко бурни връзки, като всяка от тях може да промени в известна степен възгледите им към живота. Всичко ще се случва толкова активно, че на околните може да им се стори, че колекционирате връзки. Истината е, че изборът ще е толкова голям, че на вас ще ви е трудно да направите своя избор сред толкова много и различни кандидати. Ако имате късмет ще намерите златната среда и още в края на есента ще може да се наслаждавате на сериозна връзка.

Ако вече сте обвързани, то връзката ви ще преживее върхове и падове. В един момент ще ви се иска да доминирате, а в друг – ще сте готови на компромиси. Това може да обърка партньора ви и да създадете впечатление за липса на постоянство.

РИБИ

За представителите на знака Риби новата 2014 година носи невероятна изненада. Любовта може да се появи буквално за един миг, но да остане с вас завинаги. При това съдбоносната среща ще се състои по много странен начин. Възможно е дори това да е конфликт, като във филм. Много бързо, обаче, вие ще разберете, че точно този човек ви е изпратила Съдбата и ще направите всичко възможно, за да бъдете с него/ нея, дори ако той или тя е вече обвързан. Ако това е наистина вашата половинка, то той/тя ще направи всичко възможно, за да се съберете.

Това е валидно и за обвързаните Риби. Единственото, което може да ви накара да се спрете ще са децата. Ако пък още нямате деца, много бързо ще се решите на раздяла с предишния си партньор, защото ще знаете, че не бива да изпускате шанса си. Ако все пак устоите на изкушението с настоящия ви съпруг/а ви очаква сравнително спокойна година.

Източник: sroditeli.com

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.