Най-красивото нещо в живота е да видиш как се усмихва любимият ти човек


Най-красивото нещо в живота е да видиш как се усмихва любимият ти човек
Снимка: iStock

Всички ние придобиваме някакъв житейски опит и се стремим да живеем според установените принципи. Някой избира да се движи напред в една посока, а някой в ​​друга. Животът е благоприятен за някого, но има и такива, които се борят за всеки дъх, всеки ден.

Понякога имаме нужда от няколко ценни съвета, които да ни помогнат да станем по-добри и благодарни и да погледнем на отношенията си с любимия човек по различен начин.

В живота нищо не се случва просто така. Всичко има таен смисъл. Срещате някои хора, за да тествате себе си, други използват вас и вашите знания, трети действат като учители. Но най-важното е всеки от тях да ви прави по-добри.

Бъдете с тези, които искрено ви обичат, вдъхновяват, мотивират, правят ви щастливи. Ако в живота ви има такива, които ви влияят зле, пуснете ги. Те нямат място във вашата съдба.

Любовта не е само физическо привличане и секс, срещи, вечери и приятни мигове. Да обичаш означава да си с онзи, който те прави щастлив. И го прави по такива начини, характерни само за неговата любов.

Често подценяваме истинската сила на докосването, усмивката, милите думи, честните комплименти и грижите. Цялото това невинно проявление на любов може напълно да промени живота на човек.

Най-красивото нещо в живота е да видите как се усмихва любимият ви човек. Но най-ценното е да знаете, че именно вие сте причината за тази усмивка.

По-добре да сте сами, отколкото с някой, който ви кара да се чувствате самотни.

Влюбете се, ако сте готови за това, а не поради чувство на самота и необходимост.

Не чакайте точният човек да влезе в живота ви, по-скоро сами станете точният човек за някой друг, част от живота на любимия човек.

Понякога някои отношения са като счупено стъкло. По-добре е да ги оставите счупени, отколкото постоянно да наранявате себе си и чувствата си, опитвайки се да ги залепите.

Ако някой не ви обърне необходимото внимание и грижи, това не означава, че трябва да затворите очи за грижите на другите към вас.

Това, че сте прави, не означава, че някой друг със сигурност греши.

Няма нищо лошо в чувството на гняв и негодувание, по-лошо е да сте жестоки.

Никога не правете нищо глупаво, само защото се чувствате ядосани.

Мълчанието понякога е по-лошо от крясъците. Боли по-силно. Говорете с любимите хора, дори когато сте ядосани.

Не винаги се нуждаем от съвет. Понякога се нуждаем от ръка, която да ни помогне, добър слушател и човек, който да ни разбере.

Силните връзки не възникват сами, те трябва да бъдат изградени. Отнема време, търпение и общи усилия и от двете страни.

Никога не се променяйте само за да впечатлите някого. Променете се, за да станете по-добри, променете се, за да можете да живеете в по-светло бъдеще.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама