Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 19 август


Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 19 август
Снимка: iStock/Guliver

Тази събота ви очаква добра новина. До колко е редно да я разгласявате е въпрос, върху който трябва да помислите добре. Ето какво очаква всяка от зодиите на 19 август.

Овен

Тази събота в никакъв случай не отказвайте среща с ваши приятели. Благодарение на тях ще откриете нещо ново и дори може да положите ново начало, което да прерасне в интересна дейност с приятни доходи.

Телец

Тази събота бъдете истински. Събитията ще ви дадат повече увереност и ще повдигнат самочувствието ви. Делата ви ще са добре изпълнени и с дълготраен ефект. Възможно е получите предложение за допълнителна работа. 

Близнаци

Тази събота някой може да ви досади и да се опита да ви натрапи мнението си. Не бързайте да го отхвърляте, просто човекът има нужда от внимание, а вие може да му дадете шанс.

Рак

Тази събота се опитайте да не пропуснете нищо от това, което се случва около вас. Идеите ви ще са блестящи, но ще имате прекалено много други задачи и рискувате да забравите много ценни мисли.

Лъв

Днес ще обичате целия свят. Това е просто прекрасно. Не се срамувайте от емоциите си. Примерът ви може да е заразителен и така да допринесете за доброто настроение около вас.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама