Няколко оригинални идеи за сватбени подаръци


Няколко оригинални идеи за сватбени подаръци
Снимка: iStock

Да намерите най-готиния, полезен и оригинален сватбен подарък може да бъде изнервяща задача. През последните години се наблюдава тенденция все повече гости да подаряват истински подарък, вместо да дават пари в картичка. Как обаче да изберете? Ето няколко идеи.

За кулинарите

Независимо дали притежават уменията на гурме готвач, или просто обичат да се забавляват в кухнята, тествайки нови рецепти, можете да разчитате на различни кухненски аксесоари – мултикукър, готин комплект за ордьовър с хайвер, сет за миксиране на коктейли и т.н.

5 НЕЩА, КОИТО СЕ СЛУЧВАТ ПРИ ДЪЛГОГОДИШНА ВРЪЗКА

За запалените читатели

Ако идеята им за страхотна петък вечер е да се сгушат на дивана с книга, а не да танцуват в клуб, то заложете на първо издание на класически роман в рамка, дизайнерско одеяло, в което двамата да се сгушат, докато четат или пък оригинална лавица.

За спортните натури

Да, двамата скоро ще станат семейство, но това не означава, че все още не могат да се състезават от време на време. Изберете нещо красиво, но и по темата – кристален шах, карти за игра на Gucci, сет за плажен тенис.

За техно маниаците

Помогнете на младоженците да превърнат дома си в технологичен рай с интелигентни устройства като прахосмукачка робот, високотехнологичен бебефон на Miku, термостат на Google Nest.

За сантименталните души

Уверете се, че подаръкът ви е единствен по рода си като го персонализирате. Подарете ваучер за персонализирано списание HAPPY MOMENTS MAGAZINE - фотоалбум от ново поколение, който съдържа много снимки от специалния ден, интервюта и впечатления от гостите, статии за приготовленията и детайлите и много други спомени и пожелания! Списанието се подготвя индивидуално, форматът е А4 и е изработено от луксозна хартия и висококачествен печат, което гарантира, че спомените от този прекрасен ден ще останат дълго и ще топлят и даряват с усмивки и умиление.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама