Срещайте се с някого, когото ви е страх да изгубите


Срещайте се с някого, когото ви е страх да изгубите
Снимка: iStock/Guliver

Срещайте се с някого, когото ви е страх да изгубите. Някой, който пълни сърцето ви с такава светлина и енергия, че не може да повярвате, че сте живели толкова дълго без него. 

Този, който ви целува и всичко друго изчезва. Светът изведнъж притихва и се оказвате само вие двамата. Без звуци. Без разочарования. Без външни дразнители, които да ви разсейват. 

Срещайте се с някого, когото ви е страх да изгубите. Някой, за когото сте смятали, че никога няма да се появи. Спомнете си как почти сте се била примирала с половинчата любов. Сетете се как сте смятали, че да очаквате прекалено много е рецепта за самота и тъга. Срещайте се с някого, който доказва, че това мислене е грешно.

Срещайте се с някого, когото се страхувате да изгубите. Някой, който ви мотивира да разширявате хоризонтите си и да опитвате нови неща. Това е човек, който иска най-доброто за вас, тъй като се интересуват от вашето бъдещо щастие. Да бъдете с него ви напомня винаги да простирате крилата си. Но да летите един до друг.

Срещайте се с някого, когато се страхувате да изгубите. Някой, който е готов да ви изслуша, да чуе всичките ви страхове и да ви утеши, когато всичко се разпада. Не очаквайте той да поправи всичко. Но се облягайте на него, когато имате нужда от допълнителна подкрепа. Той гледа да е близо до вас, тъй като се страхува да ви изгуби. Защото да бъдете с него, дори когато нещата са тежки, е много по-добре, отколкото да не бъде с вас.

Срещайте с някого, когато се страхувате да изгубите. Човекът, който прави живота ви по-добър, просто защото е в него. Дори мисълта вече да не бъдете заедно е непоносима и ужасяваща. Но точно така знаете, че си струва да се борите за това, което има помежду ви.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама