Вижте какъв тип човек сте според месеца на раждане


Вижте какъв тип човек сте според месеца на раждане
Снимка: iStock/Guliver

Месеца на раждане оказва огромно влияние върху характера на един човек. Забелязали ли сте разликата между онези, родени през зимата и децата на летните дни. Ако не сте, то сега ще я забележите. Ето какъв тип човек сте според месеца, в който сте родени.

Родените през януари можем да ги наречем „големите шефове“. Да бъдеш първи е страхотно, а именно заради това, че са родени в първия месец на годината те се определят като такива. Имат ужасно високи стандарти и изискват да постигнат най-доброто. В определени моменти пренебрегват околните заради гордостта си.

Родените през февруари можем да наречем неориентирани. Прекалено дълго време прекарват в чудене дали това, което искат е правилното, а когато решат, вече е прекалено късно. Това се отнася за всяка сфера в живота им. Непостоянни са, но са много истински.

Родените през март е трудно да бъдат разбрани и определени. Те са като пъзел, който бихме сглобявали с години. Присъщо за родените през този месец е, че винаги знаят как да ни накарат да се почувстваме специални. И все пак, дори и това правят по начин изключително различен от стандартния.

Родените през април имат мотивация като на един убиец. Тези хора дават нов смисъл на думата „упорит“. „Никога не се отказвай от нищо в живота си“ – това е девизът им. Родените през месец април обичат новите предизвикателства повече от всичко на света. Типично за такъв тип хора е властването върху всички и желанието да бъдат винаги доминиращата фигура.

Родените през май са хора връзката за които е или всичко, или нищо. За тях няма средно положение. Като хора на двете крайности, често избягват собствените си проблеми, като се захванат с проблемите на околните. Остават разочаровани, защото дават всичко, но често за грешния човек.

Родените през юни са „развлекателни“ личности. В случай, че ви доскучае, една среща с подобен тип човек ще ви се отрази фантастично. Това е като да излезете с 5 различни човека едновременно, но всъщност сте с един. Може да ви накара да разберете, че той е правилния човек, а в следващия момент да си тръгне, защото не е готов.

Родените през юли държат всяка добре свършена работа да получи заслужена награда. Чувствителни представители са и, ако се почувстват отхвърлени, могат да станат много агресивни. Ако се почувстват неоценени, това може да доведе до недоволство и дори до сръдни и скандали. Изключително наивни и раними са.

Родените през август са хумористични хора. Всичко около тях е забавно и едва ли не като на шега. Способни са да накарат човека до тях да се смее, дори когато му се плаче. Представителите, родени през този месец, държат да бъдат властни и винаги в центъра на вниманието.

Родените през септември определено не са най-големите фенове на промяната. Искат да се водят по тях, а не да се налага те да променят начина си на живот, защото това е невъзможно. Важно е за родените през септември този който изяви желание да ги следва, просто да се ногоди по техния характер и начин на живот.

Родените през октомври са страшно положителни хора. Положителната енергия, която притежават, може да зареди всеки който е около тях. Поучават околните винаги да вярват в себе си. Толкова са добри, че дори прекалено наивни. На тях винаги може да се разчита. Готови са да направят всичко за приятелите си.

Родените през ноември. Това са хора, които обичат да ни държат под напрежение. Ноемврийския човек е доста потаен и ние никога не знаем какво да очакваме от него. Подобен тип хора рядко стигат до чужда помощ, типично за тях е сами да достигат целите си.

Родените през декември не премислят ситуациите си. Първо скачат, а после мислят. Това са хора, които първо искат прошка, а после разрешение на случилата се вече ситуация. Изключително разсеяни личности. Притежават доброто качество на волята и когато решат нещо винаги го постигат. Никога не позволяват провала да се изправи на пътя им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама