По женски

Марина от По женски: Благодаря ти и довиждане

  • Марина от По женски: Благодаря ти и довиждане
    Дата: Снимки: iWoman
Дата: 29.06.2018 Снимки: iWoman
Iwoman.bg

Здравей,

Днес идвам при теб, за да ти споделя, че спирам отговарянето ми на въпроси за рубриката "По женски". От няколко месеца усетих как дейностите, с които съм изпълнила живота си, нарастват все повече и повече и с тъга осъзнах, че започнах да пренебрегвам себе си. Осъзнах, че енергията ми е ограничена и че е нужно да подредя дейностите си, за да има място и за мен.

Вярвам с цялото си сърце, че за да живееш живота си спрямо дълбоките си женски потребности, понякога включва да си тръгнеш, да затвориш страници, дори които цениш, за да отвориш пространство. Пространство да се свържеш с най-дълбоките си нужди!

Дойде момент в живота ми, когато съм изправена пред избор – да продължа по сигурния си път или да сменя посоката. Това често включва да поживееш в неизвестното, непознатото и несигурното, но вече дълбоко вярвам, че точно там ще се докосна до сърцето на себе си и личните си желания.

Изминаха повече от три години, в които регулярно от страницата на iWoman.bg се докосвах до сърцата на жените, които споделяха с мен и с теб своите трудности по пътя на обичането. Чувствам се благословена, трогната и благодарна за всяка среща и за смелостта да протегнат ръка за подкрепа. Дълбоко съм благодарна и на теб, че те има, на Нели, Весела, Славея и всички прекрасни хора от iWoman.bg, че сбъднаха моята мечта, да имам своя рубрика.

Благодаря ти за дара на споделеното! Грижи се за голямото си женско сърце и помни, че няма нужда да печелиш любовта на мъжа. Имаш всичко в теб, което да бъде обичано. Нужно е само да си припомниш, че вече си #ценнакрасиваобичана.

С обич,

Марина

#твоятлюбовенпсихолог

Марина е Любовен психолог. До теб е в процеса на осъзнаване на бариерите ти в обичането, на свързване със сърцето, чувствата и женската си сила, за да привлечеш подходящия мъж и да сътвориш отношения с него изпълнени с интимност и взаимност, където той ти дава вниманието си, готов е да се ангажира и с него се чувстваш #ценнакрасиваобичана. Добре дошла на marinabayraktarova.com.

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.