По женски

По женски: Как да разбереш дали си важна за него

  • По женски: Как да разбереш дали си важна за него
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 30.06.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Здравейте, имам следния проблем - виждам се с един мъж от няколко месеца. Харесвам го много, но имам следния проблем - той се държи доста противоречиво. Понякога е самата романтика и прави мили жестове, грижи се за мен, извежда ме на места, които знае, че обичам и тн. В други моменти сякаш изобщо не го интересувам и може с дни да не чуя от него. Чувствам се доста обърката - защо са тези смесени сигнали и дали наистина ме харесва. Ако се държеше само лошо всичко щеше да е много лесно като решение, но аз наистина имам емоции към този човек и се опитвам да размера проблема.

Здравей,

Благодаря ти за дара на споделеното. От писмото ти усещам, че харесваш този мъж и би искала да се чувате и виждате по-често, отколкото се виждате сега и че периодите, в които не пише сякаш се чувстваш, че не си важна за него, колкото той е важен за теб.

Всяка жена има различна нужда от общуване и близост и няма правилно и грешно. Вашите отношения са от няколко месеца и още сте в началото на опознаването и е напълно естествено да искаш да имате повече време заедно и между срещи да си общувате и да имате контакт. Това изгражда една сигурност в контакта и води до развитие на самите отношения. Твоята роля е да споделяш от какво имаш нужда.

Ще разбереш дали си важна за него, ако той откликва на твоите нужди и направи така, че да бъде по консистентен в общуването.

Първо е нужно да подкрепиш себе си в тази ситуация. Вярвам, че си привлекателна жена, мила и раздаваща се и е важно да се свържеш и цениш качествата си като жена. Ти също си важна за мъжа, иначе той няма да излиза с теб. Каня те да си напишеш 20 неща: Кои са моите дарове, като жена, които ме правят желан партньор? Понякога толкова започваме да се съмняваме, че забравяме и че другия има интерес към нас.

Второ е нужно да изразиш своето желание. Това може да звучи по следния начин: Времето с теб ми е приятно. Чувствам се обрижена от теб и имам нужда от по-често общуване между срещите. Не съм свикнала на дълги периоди на мълчание. Само това. Кратко и ясно.

Ако мъжът откликне на това съобщение, зачести общуването с теб и ти покаже, че е ангажиран с твоите нужди, значи си важна за него и връзката ви има добро бъдеще за твоето сърце. Ако започне да се измъква, да ти споделя, че е сводолювиб, че е зает, че му е рано, общо взето послания, с които да те убеди, че искаш твърде много и няма как да го направи, това е червен флаг. Това не означава, че ти си проблемът, а че просто този мъж има други приоритети и не е отворен за изграждане на задълбочени и интимни отношения по начин, където да се чувстваш сигурна и ценена жена. В този случай е възможно твоята тревожност и несигурност да се задълбочат и все повече да се съмняваш в теб самата. Ето защо грижовно би било да спреш контакта, за да привлечеш мъж, който е готов да се ангажира.

С обич,

Марина

#твоятлюбовенпсихолог

Марина е Любовен психолог. Нейните лични и групови програми помагат на силни и сърцати жени, да преодолеят бариерите си в обичането, да се свържат със сърцето и женската си енергия, за да привлекат подходящия мъж и да сътворят отношения с него изпълнени с близост и взаимност, където той им дава вниманието си, готов е да се отдаде и с него се чувстват #ценникрасивиобичани.

♥ Каня те да споделиш и своята история. Тук сме да те подкрепим с любящо сърце и грижа.

♥ В новото видео ти споделям още ценна информация и насоки по темата. Кликни на снимката или гледай ТУК.

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.