По женски

По женски: Приеми думите на мъжа за истина и ще си спестиш много болка

  • По женски: Приеми думите на мъжа за истина и ще си спестиш много болка
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 21.07.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Здравей Марина излизам вече 6 месеца с едно момче. Той идва вкъщи остава, много е мил, грижовен, идва момент, в който не мога да го разбера казва ми, че сме свободни хора и можем да правим каквото си искаме, после ми казва, че ме ревнува, че имал чувства към мен, а същевременно всеки е свободен да прави каквото си поиска, не го разбирам.

Здравей,

Благодаря ти за дара на споделеното. От писмото ти усещам, че ти си по-ангажирана, отколкото мъжа до теб. Отворила си себе си и дома си, което за мен означава, че си сърдечна и топла жена, която се грижи за близките си хора и копнее за близост и свързване с мъжа. Напълно естествено е да си объркана в тази ситуация, защото получаваш няколко послания и това, което бих те поканила, е да приемеш, че всичко, което ти казва е истина.

Повечето мъже още в началото на отношенията споделят открито какво могат да ти дадат и какви отношения искат да имат с жената до себе си. Нужно е единствено да се вслушаш дълбоко. Това, което този мъж ти споделя е: аз те харесвам, не искам да те загубя и едновременно с това искам свободни отношения, искам да излизам с други жени, да не се ангажирам с комуникация с теб и когато сме заедно да се наслаждаваме на момента. Точка.

Често на жените ни е трудно да приемем това, особено, ако сме жена, която се ангажира, която се отдава на мъжа. И оставането с такъв мъж, често е борба да го спечеля, анализи, че сигурно се страхува от обвързване и е нужно аз да съм търпелива, женствена и приемаща и той ще ме избере. Това обаче е тежка работа, защото за отношенията са нужни двама, които разбират близостта, интимността, ангажираността по един начин, иначе оставаш сама, неудовлетворена и обидена на мъжа. Сякаш те е излъгал, а през цялото време ти е казвал истината.

Важно е да знаеш, че един мъж не се ангажира с това, което правиш ти. Той или влиза с желание да се ангажира или с желание да има отворени отношения. И в двата случая може да бъде мил, грижовен, да има чувства и да те ревнува. Просто в първия случай задълбочава отношенията с теб и ти дава сигурност, в другия те държи на една ръка разстояние, свободен е да излиза/спи с други жени.

Каня те да замениш израза "Не го разбирам" с "Харесва ми това положение, ок съм с тази ситуация и аз искам да се забавлявам и съм отворена мъжа до мен да излиза/спи с други жени, защото и аз искам това“ или с "Тежи ми това положение, всъщност искам повече ангажимент, искам интимност, свързване, обич и мъж, който да ми казва, че именно, защото е свободен – ИЗБИРА мен."

Усети си кое ти резонира, кое от двете е истината за теб в този момент. Няма правилно и грешно. Твоята задача е да осигуриш на сърцето си, това, от което има нужда, както избираш с какво да храниш тялото си, така и с какъв мъж да спиш и отдаваш енергията си на жена. Още по темата може да чуеш в новото ми видео: Даваш му пространство или неглижираш нуждата си от близост, в края на статията.

С обич,

Марина

#твоятлюбовенпсихолог

Марина е Любовен психолог. Нейните лични и групови програми помагат на силни и сърцати жени, да преодолеят бариерите си в обичането, да се свържат със сърцето и женската си енергия, за да привлекат подходящия мъж и да сътворят отношения с него изпълнени с близост и взаимност, където той им дава вниманието си, готов е да се ангажира и с него се чувстват #ценникрасивиобичани.

♥ Каня те да споделиш и своята история. Тук сме да те подкрепим с любящо сърце и грижа.

♥ Гледай видеото Даваш му пространство или неглижираш нуждата си от близост, като кликнеш ТУК или на снимката.

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.