Quantcast
назад
напред

По женски

По женски: Тръгна си без причина, какво да правя?

  • По женски: Тръгна си без причина, какво да правя?
    Снимки: iStock/Guliver
    Дата: 12.04.2017
Снимки: iStock/Guliver
Дата: 12.04.2017
Марина Байрактарова
Значи аз имам много лош проблем, страдам по моето момче. Тръгна си без причина, какво да правя??

Здравей,

Благодаря ти за дара на споделеното. Познавам чувството от раздялата с любим мъж. Боли. В твоята ситуация усещам и че е станало по начин, който също доста наранява, без обяснение и споделяне от негова страна.

За мен причина винаги има, но когато тя остане скрита, тогава тежи и тогава най-често си мислим, че трябва да има нещо в мен, което да го е отблъснало, за да направи това. Внимавай за този вътрешен глас, защото той те наранява още повече, точно във време, в което имаш нужда от подкрепа, нежност и разбиране.

Искам да ти споделя, че както ние може да отблъскваме мъжа, така и той няма способност, желание и мъжка сила да се свърже интимно с нас и избира да избяга. И е естествено да те боли. Болката е част от този процес, защото този мъж е важен за теб. Помни, че това, на което се съпротивляваш, то остава. Позволи си да те боли, плачи, гневи се и вярвай, че това е пътят към лечение на сърцето ти.

Моят съвет е да насочиш енергията си към себе си, вместо към него и да си създадеш топло и любящо пространство, в което да прегърнеш себе си с обич, в което да БЪДЕШ с БОЛКАТА си. В този процес ще те подкрепи писането на писмо, в което да дадеш глас на сърцето си. Довърши следните изречения: Това, което чувствам към теб е (изрази какво чувстваш към него); Гневна съм ти; Винаги съм искала да ти кажа; Това, което винаги съм искала да чуя от теб е; Съжалявам че/извинявай за; Благодаря ти за.

С обич,

Марина

Марина е Любовен психолог. Нейните лични и групови програми помагат на развиващи се и сърцати жени, да преодолеят бариерите си в обичането, да отключат женската си енергия, за да привлекат подходящия мъж и да сътворят отношения с него изпълнени с близост и взаимност, където той им дава вниманието си, готов е да се отдаде и с него се чувстват #ценникрасивиобичани.

♥ Каня те да споделиш и своята история. Тук сме да те подкрепим с любящо сърце и грижа.

♥ Oще по темата за отдръпването и какво да направиш, може да разбереш във безплатното видео: Насоки, когато мъжът до теб се отдръпва или спира контакта.

Google+ коментари
Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.