По женски

По женски: Тръгна си без причина, какво да правя?

  • По женски: Тръгна си без причина, какво да правя?
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 12.04.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Значи аз имам много лош проблем, страдам по моето момче. Тръгна си без причина, какво да правя??

Здравей,

Благодаря ти за дара на споделеното. Познавам чувството от раздялата с любим мъж. Боли. В твоята ситуация усещам и че е станало по начин, който също доста наранява, без обяснение и споделяне от негова страна.

За мен причина винаги има, но когато тя остане скрита, тогава тежи и тогава най-често си мислим, че трябва да има нещо в мен, което да го е отблъснало, за да направи това. Внимавай за този вътрешен глас, защото той те наранява още повече, точно във време, в което имаш нужда от подкрепа, нежност и разбиране.

Искам да ти споделя, че както ние може да отблъскваме мъжа, така и той няма способност, желание и мъжка сила да се свърже интимно с нас и избира да избяга. И е естествено да те боли. Болката е част от този процес, защото този мъж е важен за теб. Помни, че това, на което се съпротивляваш, то остава. Позволи си да те боли, плачи, гневи се и вярвай, че това е пътят към лечение на сърцето ти.

Моят съвет е да насочиш енергията си към себе си, вместо към него и да си създадеш топло и любящо пространство, в което да прегърнеш себе си с обич, в което да БЪДЕШ с БОЛКАТА си. В този процес ще те подкрепи писането на писмо, в което да дадеш глас на сърцето си. Довърши следните изречения: Това, което чувствам към теб е (изрази какво чувстваш към него); Гневна съм ти; Винаги съм искала да ти кажа; Това, което винаги съм искала да чуя от теб е; Съжалявам че/извинявай за; Благодаря ти за.

С обич,

Марина

Марина е Любовен психолог. Нейните лични и групови програми помагат на развиващи се и сърцати жени, да преодолеят бариерите си в обичането, да отключат женската си енергия, за да привлекат подходящия мъж и да сътворят отношения с него изпълнени с близост и взаимност, където той им дава вниманието си, готов е да се отдаде и с него се чувстват #ценникрасивиобичани.

♥ Каня те да споделиш и своята история. Тук сме да те подкрепим с любящо сърце и грижа.

♥ Oще по темата за отдръпването и какво да направиш, може да разбереш във безплатното видео: Насоки, когато мъжът до теб се отдръпва или спира контакта.

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.