12 знака, че трябва да минете с него на следващото ниво


12 знака, че трябва да минете с него на следващото ниво
Снимка: iStock/Guliver

Когато става въпрос за връзки, няма нищо лошо да искате най-доброто. Има много риба в морето, все пак. И тъй като не искаме всяка риба да плува в живота ни, е нормално да бъдем взискателни, когато става въпрос за срещи. Но как да разберем, че сме уловили някой, който си струва? Били сте вече на няколко срещи. Усещате искра с този човек. И сега какво? Време ли е да преминете на следващото ниво? Да спрете да търсите в морето по-добра риба? Имате нужда от знак, който да ви подскаже. Ето и 12 такива:

1. Говорили сте за всичко, но все още има какво да си кажете

Преминали сте през всички нормални теми за разговор. В миналото сте се озовавали в положение, когато просто се гледате и вече няма какво да си кажете. Но сега с този човек не е така. Разговорът тече, независимо от средата. Напълно естествено е.

2. Мислите за него, когато сте на среща с други хора

Докато нещата не са 100% сигурни, е по-умно да продължите да търсите. И все пак, ако сте на срещи с други хора и се улавяте, че мислите за този човек, е време да скъсате с идеята да излизате с различни хора и най-после да се обвържете.

3. Мислите за него, когато сте на среща с приятели

Ако сте излезли с приятелите си и не може да спрете да мислите за човека, с когото се срещате, сте готови за следващото ниво. Ясно и просто.

4. Готови сте да го представите на приятелите си

Казали сте на човека, с когото излизате: "О, много ще харесаш най-добрата ми приятелка". И знаете, че наистина го мислите. Искате този човек да се запознае с приятелите ви, тъй като знаете, че веднага ще си паснат.

5. Усмихвате се, когато получите съобщение от него

Няма значение какво е съобщението. Виждайки името на човека на екрана, това кара сърцето ви да тупти. Това е добър знак.

6. Може да не се съгласите, без да спорите

Истинската връзка не означава, че винаги трябва да сте съгласни. (Колко скучно би било, ако мислите по един и същи начин за всичко?) Ако може да обсъждате различията си, без да избухвате в ярост, значи може да преминете на следващото ниво.

7. Планирате бъдещи дейности за двама ви

Нямаме предвид да вземете любимата си храна. Това по-скоро означава да планирате пътешествие до някоя държава или да се запишете заедно на курс. Да мислите за бъдещето означава, че сте готови за нещо повече.

8. Казали сте му нещо, което знаят само най-близките ви приятели

Ставайки официална двойка, започва с фразата: "Не казвам това на много хора, но..." Няма значение какво следва. Може да е нещо сериозно като тайна или нещо лекомислено как например, че мечтаете да живеете в къща от сирене.

9. Казали сте за него в офиса

Когато започнете да говорите за него пред колегите си, значи мислите за нещо повече от случаен флирт.

10. Да го запознаете с родителите си не изглежда стряскащо

Запознанството с родителите кара повечето от нас да се притесняват. Но ако сериозно го обмисляте, сте минали нивото, че сте просто "специални приятели". Готови сте да се обвържете.

11. Намирате странностите му за сладки

Изведнъж намирате странностите на този човек за наистина очарователни. Например как се завива в леглото или как винаги киха след първата си глътка кафе.

12. Вие сте напълно себе си, когато сте около него

Когато срещнем някого, ние представяме пред него своя версия, която е внимателно подготвена. Но когато покажем кои сме наистина, е защото вярваме на човека срещу нас. Не се притесняваме, че ще го изплашим.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама