14 типа мъже, за които не трябва си губите времето


14 типа мъже, за които не трябва си губите времето
Снимка: iStock/Guliver

Идва време в живота на всяка жена, когато просто трябва да се раздели с ненужната драма. Това означава да кажете сбогом на всички мъже, които по някакъв начин са ви наранили. Те само ви дърпат надолу, затова е време да си тръгнете. Благодарете им за хубавите времена и неудобните неотговорени съобщения, а също така за многото пъти, в които сте ревали в банята. Те са изградили характера ви, затова няма нужда да съжалявате. Животът е пред вас, така че спрете да си губите времето за тези мъже, ако искате да намерите щастието.

1. Този, с когото се виждате, само когато му е удобно на него. Трябва да се откажете от всеки свои план, за да излезете с него, тъй като той изисква вие да се съобразявате с него.

2. Този, който отчаяно е влюбен в някоя друга. Вие сте по-добра от това. Защо се подлагате на такова мъчение?

3. Този, който ви е казал, че не иска нищо сериозно. Нека да изясним нещо, той ви е казал, че не иска да има нищо сериозно с вас, затова какво очаквате от него? Защо продължавате да се виждате с този мъж, когато знаете, че връзката ви няма бъдеще и за него сте просто развлечение.

4. Този, който живее далеч и не мисли да се мести скоро. Връзките от разстояние винаги са трудни и са голямо предизвикателство. Ако той не планира скоро да се премести при вас, не сме сигурни в щастливото ви бъдеще.

5. Този, който постоянно избира приятелите си пред вас. Разбира се, не искате да имате връзка с мъж, който е готов да зареже приятелите си заради жена, но поне е хубаво да бъдете сигурна, че ви възприема наравно.

6. Този, който отказва за използва презервативи. Мислим, че няма нужда да обясняваме защо трябва да го зарежете, ако искате да бъдете здрава.

7. Този, който изчезва с дни. Освен ако не е таен агент, вие заслужавате повече от това. Дори да е такъв, по-добре си намерете приятел с нормална работа.

8. Този, който не слуша нищо, което му казвате. Наистина ли искате да бъдете с някой, който ви мисли да скучна, заради което дори не си прави труда да ви слуша?

9. Този, който ви отегчава. Спрете. Имате нужда от забавен и щастлив живот, изпълнен с прекрасни преживявания. Не губете ценно време за някого, който ви кара да скучаете.

10. Този, който само говори. Той ви казва колко много ви харесва, но никога не прави нищо, за да го покаже. Спрете да се надявате, че нещата между вас могат да се случат.

12. Този, в когото сте влюбена от години. Или му кажете директно какво изпитвате към него или продължете напред. Не може да спирате любовта в живота си по този начин.

13. Този, който отказва да ви представи пред приятелите си. Той очевидно не иска да бъдете част от света му, затова не му давайте честа да бъде той част от вашия.

14. Този, който ви казва, че ви обича само когато е пиян. Ако не помни, че ви го е казал, значи не се брои.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама