16 знака, че давате всичко на мъж, който не заслужава


16 знака, че давате всичко на мъж, който не заслужава
Снимка: iStock/Guliver

Обичате го с цялото си сърце и сте готова на всичко заради него. Но дали той заслужава всичките усилия, които полагате? Ако правите тези неща, значи давате повече, отколкото той заслужава.

1. Мислите за него през цялото време. Няма ден, когато мисълта за него да не мине през съзнанието ви. Но той никога не ви казва, че му липсвате или че ви обича. Понякога се чудите дали вашите чувства не са изцяло едностранни.

2. Преди среща с него се къпете, обличате си хубава рокля, гримирате се, правите си прическа, а когато се видите с него, той носи същата тениска, с която е бил и последния път.

3. Вие винаги сте тази, която започва разговорите. Ако не му пратите съобщение за добро утро или не му звънете, може да не чуете нищо от него цял ден.

4. Прекарвате часове в търсене на перфектния подарък за него. Междувременно, неговият подарък, ако някога ви е давал такъв, е нещо, в което очевидно не е вложил никаква мисъл. Например гривна или шал, които може да подари на всяко момиче. 

5. Вие сте единствената, която измисля идеи за срещи. Тази, която постоянно го кани да излезете. Вие сте планьорът, а той просто се пуска по течението.

6. Помагате му с каквото можете, тъй като неговото щастие означава всичко за вас. Междувременно, той никога не предлага да ви вземе от вкъщи или да ви помогне с нещо. Ако имате нужда от помощ, трябва да го попитате. Може би дори да му се помолите.

7. Когато имате проблем, искате да седнете и да обсъдите нещата. Но той не иска да разговаря за чувства, а просто да игнорира проблемите и да се държа сякаш всичко е наред.

8. Когато някой друг мъж ви заговори, се чувствате неудобно. Сякаш правите нещо грешно, макар че не отговаряте на флирта. А в същото време гаджето ви харесва секси снимки в Instagram.

9. Когато той говори за себе си, вие се опитвате да запомните всичко. Той обаче е забравил основни неща за вас, като вашият рожден ден или името на брат ви.

10. Вие сте тази, която се раздава в спалнята. Тази, която върши цялата работа и единствената, която предлага орална любов.

11. Правите му комплимент всеки път, когато можете. За външния му вид, за шегите му, за служебните му успехи, но той рядко отвръща на жеста. Когато го прави, винаги е за вида ви, но никога не споменава нищо за характера ви.

12. Говорите му как нямате търпение да се изнесете с него и да се ожените, но той никога не коментира общото ви бъдеще. Понякога дори променя бързо разговора.

13. Правите опити да го включите в живота си. Каните го с приятелите си или пък на вечеря с родителите ви. Но не знаете нищо за неговите близки, тъй като не сте се виждали дори с половината от тях.

14. След спор отменяте всичките си планове и плачете в леглото заради него. Но кавгата не му пречи и той излиза с приятелите си.

15. Вашите социални мрежи са пълни с общи и негови снимки. Но той никога не поства нищо за вас. Той дори не е сменил статуса си на обвързан.

16. Правите всичко за него. Всичко. Допуснали сте го до сърцето си, показали сте си душата, а той не го цени. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама