3 мъжки фрази и техните истински значения


3 мъжки фрази и техните истински значения
Снимка: iStock/Guliver

Отношенията между мъжете и жените са сложни, особено когато не казваме директно това, което мислим. Макар че често обвиняват нас, жените, че сме склонни да прикриваме истинските си чувства, мъжете също го правят. Предлагаме ви да видите какво означават всъщност някои често използвани мъжки реплики:

"Не съм готов!"

Значение: Моите бивши връзки съсипаха вярата ми в здравословните връзки. Преживял съм бившата си приятелка, но не и това, което се случи. Ще проектирам върху теб това, което тя ми стори. Искам да видя светлина в тунела, но все още нося очилата си от вчера. Купувам си повече време. За момента избирам страха си пред любовта към теб. 

"Ако се впусна в нещо сега, това ще бъде просто флирт."

Значение: Искам да излизам с теб, но не искам да поемам отговорност за изборите си или действията си, тъй като никога не го правя. Избягвам любовта, която търся в този свят, тъй като смятам, че нищо не трае вечно. Не искам да бъда наранен и просто искам да се забавлявам в момента. Аз съм мъж, който обича да е в движение. 

"Не съм готов да опитам нещо различно."

Значение: Ти ме извади от зоната ми на комфорт. Накараме да видя нещата в различна светлина. Нашата връзка е уникална, защото е дълбока и истинска. Свикнал съм с плоските и безсмислени срещи с жени. Имам тип: тази, която не задава въпроси, която не иска повече, която следва, а не води. Ти ме плашиш, тъй като се влюбвам в теб и не мога да се контролирам. Караш ме да изгубя контрол. Трябва да си тръгна, защото ако остана, ще се влюбя прекалено много и никога няма да мога да се възстановя от това. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама