3 знака, че нямате бъдеще според профила му във Facebook


3 знака, че нямате бъдеще според профила му във Facebook
Снимка: iStock/Guliver

През последните години животът на всички ни стана тясно обвързан със социалните мрежи. Както се казва "ако не си се тагнал, все едно не си бил там". За хубаво или лошо, хората са толкова зависими от онлайн пространството, че можем да разберем до голяма степен какъв е характерът на даден човек само от профила му. А ето и няколко явни знака, че нещата между вас няма да се получат поне според активността му в социалната мрежа.

Не си обновява статуса на семейно положение

Разбира се, ако излизате едва от няколко седмици, съвсем нормално е човекът до вас да не "бие тъпан" за връзката ви. Но ако отношенията ви започват да стават все по-сериозни, а статусът му да си седи все така "необвързан", може би партньорът ви или крие нещо от вас, или крие вас от някой друг.

Не ви тагва на общи снимки

Това не винаги е категоричен знак за проблем, защото има хора, които просто са достатъчно съобразителни да не тагват другите, в случай, че някой не се харесва на снимката. Притеснително е, ако видите, че на общата снимка са тагнати всички останали, но вие сте изчезнали мистериозно.

Не приема поканите на приятелите ви

Когато сте в истинска връзка, приятелите на половинката ви неусетно стават и ваши приятели. Все пак, често излизате заедно, присъстват в различни истории, а пък и знаете колко е важно тяхното мнение за бъдещето на вашата връзка. В случай, че вашият партньор не приема поканите за приятелства от вашите дружки, може би няма намерение да се "застоява" в живота ви.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама